Най-доброто качество на най-добрата цена от Интерагри България

Основан през 1801 г., световноизвестният френски производител на висококачествени плугове и оборудване за култивация, Gregoire Besson има повече от 2 века опит в производството на агротехника. Богатата гама от прикачна техника, предлагана от компанията, включва всичко необходимо за качествена и ефективна почвообработка - плугове, дискови брани, продърбочители и култиватори, като предоставя висококачествени резервни части за поддръжката им.

Представяме няколко ключови модела, които можете да намерите на отлична цена при един от вносителите им у нас - Интерагри България. В стремежа си да задоволи комплексните нужди на клиентите си, отскоро компанията въведе и пакетно решение в комбинация с трактори от друга премиум марка - New Holland.

TETRA

Моделът TETRA на Gregoire Besson е пружинен култиватор със самостоятелно окачване на секциите, осигуряващо перфектно копиране на терена.

Работната ширина варира от 3,0 м до 9 метра. Предлага се във варианти със сгъваема или фиксирана рама с диаметър 160/160 мм. Подравняващата дъска е от специална висококачествена закалена стомана. Оборудвана е с малки режещи зъби, които регулират дълбочината и изравняват почвата. Двойните валяци допълнително гарантират перфектно изравняване на почвата и оформянето на сеитбеното легло.

TETRA е олекотена и благодарение на съотношението тегло-ширина, в комплект с лесните настройки, вие пестите време и гориво, като правите по-ефективна обработка.

R6 | R7 | Усилени навесни обръщателни плугове

Плуговете на Gregoire Besson от сериите R6 и R7 са с усилена конструкция за оптимална издръжливост при продължителна работа. Комбинирайки универсалност и надеждност те са идеални за високо натоварени стопанства с много часове в работа.

Плужни тела - от 3 до 7 корпуса с хеликоидални или лентови отметателни дъски. Механичната или хидравлична настройка на работната ширина позволява регулиране в зависимост от състоянието и типа на почвата за постигане на оптимални резултати.

Multi Positions  - тази иновативна система позволява бърза промяна на работната ширина на телата, чрез разхлабване на регулиращия болт.

NORMANDIE PF/PR и NORMANDIE SP 2P/3P/4P

 

Серията дискови брани на Gregoire Besson NORMANDIE е иновативна права дискова брана с независимо окачване на дисковете, компактна и практична, специално създадена за ефикасна обработка на стърнища.

Работната ширина варира от 3 до 12 метра. Дискове от 510/5 мм позволяват високо ниво на проникване в почвата при всякакви условия. Normandie се предлага и с други 2 размера дискове 460/5 мм и 560/6 мм.Назъбените дискове от закалена стомана осигуряват по-дълъг живот и намалени разходи за поддръжка.

Серията Normandie предлага перфектно култивиране на стърнища и подготовка на почвата с високо ниво на производителност. Дизайнът е оптимизиран да предложи надеждна и олекотена конструкция с възможно най-добро съотношение на К.С./обработени декари.

Ъгълът на атака на дисковете при всички модели Normandie е 13,3 градуса. Това позволява изключително ефективно атакуване на растителните отпадъци и тяхното равномерно разпределяне по повърхностния слой на почвата. Защитата на дисковете е чрез лагери с еластомер без необходимост от поддръжка.

Интерагри България, единствен официален вносител на NEW HOLLAND за България

Тел. 0700 46 666, www.interagri.bg