Златен ретривър не се разделя със свое плюшено копие

03 юли 2019
Домашни любимци
19593
Няма снимка
Снимки: Инстаграм
1 2 3 4
 

Знаете ли, че кучетата може да се сприятеляват не само с хора? Златният ретривър Барли от година и половина не се раздeля със своето плюшено миникопие Флъфи. Кучето живее със стопаните си Зита и Марк в Амстердам.

Барли и Флъфи са неразделни. Барли получава Флъфи още първия ден от пристигането си у дома. Те наистина пораснаха заедно, казва Марк. Барли навсякъде разнася Флъфи. Всяка сутрин, след като се събуди, Барли скача в кревата ни заедно с Флъфи.

И всяка вечер, като се приберем вкъщи, Барли ни посреща и ни носи Флъфи като подарък. Златният ретривър взема играчката, когато е неспокоен или ако чуе висок звук като например включена прахосмукачка. Естествено Барли спи с Флъфи. Дори го носи във ваната, така че къпем и играчката. Дори излизат заедно навън, за да си "свършат работата".

Флъфи има и по-голям "брат", но Барли не му обръща никакво внимание. Всъщност 1,5-годишният златен ретривър е унищожил всички свои меки играчки, но нито веднъж не е закачил Флъфи. Той направо се грижи за него.

Когато преди няколко седмици кастрирахме Барли, му се наложи да носи медицинска яка. И толкова ни беше мъчно за него, че взехме и една яка за Флъфи. Това определено утеши кучето.

Флъфи е най-добрият приятел на Барли и любима играчка. Мисля, че Барли е доволен от вниманието, което получава, когато разнася навсякъде Флъфи, убедени са Зита и Марк.

Още от Домашни любимци
0

Това ни пита Росица Димитрова от София Въпреки че котките са хищници, те се нуждаят от влакнини, витамини и растителни протеини. Чeсто полезните компоненти може да се "доставят" с плодове.

0

Как да охладите водата им? За много аквариумни риби температура на водата над 26 градуса вече не е приятна. Как да охладите водата в аквариума? Отхлупете аквариума По този начин ще се увеличи

0

не я взимайте за домашен любимец Сухоземните костенурки са защитени от закона. В Червената книга на България са отбелязани с категория "Застрашен от изчезване в природата вид".

0

Японски учени провеждат изследване, за да изяснят дали котките се отзовават на името си. В изследването участвали 80 котки - както домашни, така и взети под наем от котешко кафене.

0

Внимавайте при отглеждането на рибките Пренаселването се отразява зле на декоративните рибки. Затова първо си пребройте рибките. Добре е да изчислите какъв обем им е необходим.

Последни новини
0

Създаден е електронен регистър за операторите и подизпълнителите, които произвеждат, преработват, търгуват, съхраняват или внасят биологични продукти.

0

Създаден е електронен регистър за операторите и подизпълнителите, които произвеждат, преработват, търгуват, съхраняват или внасят биологични продукти,

0

Той съдържа протеин около 17%, ниско съдържание на скорбяла - 19%, богат на мед, магнезий и селен За бременни кобили: * на 1-2-годишни възраст - 3-3,

0

Защото: * тогава инвазията на паразита е най-голяма - пораженията, които може да нанесе върху семействата са най-осезателн, напомнят от agrosaveti; * уврежданията върху пчелите са чуствителни; *

0

Голям пожар гори край софийското село Реброво, съобщи комисар Никололай Николов, директор на Дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението", пише БГНЕС.

Коментари

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Уринирането на пътя може да ви струва глоба от 3333 евро Който е бил в Рим, знае, че древният и живописен квартал “Трастевере” е прословут с шареното пране, опънато високо между терасите на съседни кооперации. То е и един от най-често сниманите обекти от туристите заради пъстрата атмосфера, която придава и на без това веселяшката зона

1. На касата в магазина сте. Забелязвате, че малко пред вас на опашката са двама колеги, които обаче не ви виждат. Чувате как единият говори лошо за шефа си. Какво ще направите? а) Ще ги поздравя, така ще престанат разговора си, който не смятам, че и аз трябва да слушам. б) Ще разкажа на останалите си колеги какво съм чул/а

Оптималният кърмачески период е 2 години Освен че е единствен начин за бебетата до около 6-месечна възраст да получават всички важни за здравия им растеж и развитие хранителни вещества, кърменето има редица дълготрайни ползи за здравето както на майката, така и на детето, дори и през по-късните етапи на неговото развитие