Празничното ястие е лесно за приготвяне. Изглежда много оригинално и е икономично откъм време и пари.

Продукти: 3 пилешки филета, 2 домата, 50 г кашкавал, 2 суп. л. зехтин, зелен лук на пера, сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

Измийте и подсушете пилешкото филе.Върху всяка парче месо направете по 3-4 среза, които не стигате до края, т.е. направете джобчета. Посолете и поръсете с черен пипер. Във всеки срез поставете филия домат и парче кашкавал.

Прехвърлете в тава за печене и поръсете със зехтин.

Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна в продължение на 20-25 минути.

Поставете в чиния за сервиране и украсете със ситно нарязания зелен лук.