По време на жътва частите на вашия комбайн са подложени на постоянно натоварване. За постигане на по-висока производителност и за да гарантирате спокойната си работа на полето, нашата препоръка е преди сезона да се прави обстоен технически преглед на всяка машина, като се обръща внимание на критичните точки, които са повече от 100.

Ето и някои от тях: статус и регулиране на ротора, проверка на маслото, филтрите и общото състояние на двигателя и обслужващите го системи - горивна, охладителна, смазочна и изпускателна, поверка на ножове, пръстени и баланса на сечката, общо състояние и системи за управление на почистващата система и сита, поемащи вериги, ролки, ножове, задвижване, защитни механизми на хедера, електрическа / електронна система, проверка на всички функции, плюс системите за алармиране и безопасност, трансмисия и спирачки, проверка на функциите на шнек и елеватор за зърно, обтегнатост, състояние на веригите и ремъците, общо състояние на машината, стандарти за безопасност, защити и предупредителни стикери, проверка на предпазителите на ножовите секции, ножовите глави и трансмисията, палците на шнека и различните функции.

Едно е сигурно, ако се погрижите за вашия комбайн преди сезона, той ще ви се отплати, при това далеч не само със следващия сезон на жътва! Покупката на комбайн е инвестиция, за която трябва да полагаме грижи всеки сезон.

От 1 април до 30 юни 2019 г. в Интерагри България получавате 30% отстъпка от цената на оригинални резервни части и безплатен преглед на предсезонно обслужване на вашия комбайн. Запазете своя час за посещение още сега! Очакваме ви на 0700 46 666