На 22 февруари в Пловдив ще се проведе второто издание на  „InteliFresh – от градината до щанда“ - форумът за реализация на пресни плодове и зеленчуци, който среща производители с български и международни търговци, както и с доставчици на технологии и услуги.

След успеха на миналогодишното издание – положителни отзиви от близо 200 участници и от компаниите партньори и спонсори, организаторите от InteliAgro обещават още по-интересна програма и повече възможности за създаване на трайни контакти. Амбициите им са да върнат България на световната карта на плодовете и зеленчуците и да дадат платформа на българските производители за вдъхновение и тласък за бизнеса им.

Програмата предвижда презентации на международни експерти, представяне на холандския и друг чуждестранен опит, както и успеха на български производители, дискусии с представители на големи търговски вериги, директни срещи между производители и търговци. Подробности вижте тук.

Форумът ще е в Парк хотел Санкт Петербург и  се организира с подкрепата на Embassy of the Netherlands in Bulgaria /Посолството на Кралство Нидерландия в България. А "Български фермер" е медиен партньор.