John Deere актуализира трактори 9R и 8R

08 октомври 2018
Агротехника
10494
 

За сезон 2019 John Deere обяви няколко актуализации за повишаване на производителността и промени за комфорта на оператора при тракторите си от сериите 9R и 8R.

За първи път компанията предлага опция за разстояние от 3.05 метра между осите на тракторите от сериите 9470RX, 9520RX, 9570RX и 9620RX Four Track Ag, оборудвани с вериги с размер 76.2 и 91.4 см. "Допълнителната широчина на тази машина е идеална за клиентите, които искат да контролират следата и да подобрят стабилността на хълмисти терени", каза Тифани Търнър, маркетинг мениджър "Големи трактори" в John Deere. "По-широката позиция също улеснява извършването на ежедневна поддръжка и сервиз, както и безпроблемно почистване на материала."

Г-жа Търнър посъветва клиентите, които взимат John Deere 9RX, оборудван с триточково окачване, да изберат опцията за междуосие от 2,21 метра с 76,2 см вериги, тъй като по-широката версия от 3,05 метра не е съвместима с триточковото окачване.

Deere също предлага опция за фабрична или инсталирана на място хидравлична система за интелигентно управление на мощността (IPM), за да увеличи производителността на трактора при работа с инструменти, изискващи непрекъсната хидравлична мощност. "Хидравличният IPM е специално проектиран за оператори, използващи големи сеялки и въздушни колички", добави Търнър.

Специалният селективен контролен вентил с двойна помпа има общо 8 хидравлични извода (SCV) и по-големи съединители, които позволяват допълнителен поток от хидравлично масло (26,5 литра на минута). Повишеният хидравличен капацитет също така прави по-бързо повдигането и спускането на рамената на големи въздушни сеялки, за да се подобри ефективността на полето. Хидравличният IPM ще бъде на разположение за произведените през 2019 г. трактори от сериите 969R и 9620RX.

Фабрично инсталираната софтуерна актуализация Generation 4 CommandCentre 18-1 през 2019-та също ще бъде включена като базово оборудване за моделите трактори 9R, 9RT and 9RX на John Deere. Тя идва с активирането на CommandCenter AutoTrac и осигурява несменяема, специфична за машината функционалност на AutoTrac в интегрирания Gen 4 Command Center. "AutoTrac е показал, че намалява умората на оператора, пести гориво и ви помага да обработите повече земя за по-малко време", обяснява маркетинг мениджърът на John Deere.

Всички модели 8RT идват с нова помпа за кормилно управление, промени в схемата за прекъсване на веригата и нова регулировка на чувствителността на кормилната уредба в кабината.

Клиентите могат да изберат и John Deere PowerTech 9.0 литров двигател (Tier 2) или PowerTech PSS 9.0L Final Tier 4 двигател.

Моделите 8RT също така разполагат с преработен резервоар за гориво и увеличение с 6% на капацитета на горивото (803L), което осигурява по-дълго време на работа между зарежданията.

При колесния 8Rs е актуализирана предната ос на окачването Independent-Link Suspension (ILS), за да се подобри надеждността и експлоатационните качества.

В стандартното оборудване на моделите от серия 8R/8RT ще бъде включен и енергоспестяващият прекъсвач на батерията. Той позволява на операторите да изключват захранването на батерията на целия трактор, без да се налага изключване на кабелите на акумулаторите.

Още от Агротехника
0

Дебелият сняг не е опасен за зърното, защитено от системата AGRAR-bag С нея продажби могат да се извършват по всяко време, особено когато цените се повишават Екип на в.

0

Доказано е, че симулацията помага на учещите да развиват умения за работа, да придобият знания и да постигат компетентност по-бързо от традиционните методи Ивона Величкова Напредъкът в

0

Амбицията на екипа на неотдавна създадения сектор в компанията “Агротайм” е да предложи на пазара универсална техника в чувствителни сектори на земеделието,

0

В търговско-сервизните центрове могат да се намерят използвани пръскачки, които по никакъв начин не са износени и имат потенциал да направят най-малко още 20 години в по-малки фермерски

0

За да не ползвате машини “на услуги” доверете се на техниката на Deutz-Fahr Новият комбайн на световния бранд, модел C5305, ще бъдe насочен към фермите със собствена механизация и завършва листата

Последни новини
0

Продукти: 2 яйца, 300 мл прясно мляко, 50 г кашкавал, 100 мл вода, 150 г брашно, 2 суп. лъж. растително масло, сол на вкус, За пълнежа: 200 г пилешко филе, 1 глава лук, 1 морков, 2 суп. лъж.

0

Снимките играят важна роля за това как агропродуктите достигат до потребителите. Екип от учени от университетите в Болцано и Гьотинген проучва как хората възприемат и оценяват снимките на прасета при

0

При дефицит на калций в кръвта се нарушава отделянето на лохии от матката на кравата и рискът от развитие на метрит нараства от 2-12 пъти, напомнят ветеринарни специалисти.

0

Общо 1900 кандидати са заявили желание за подпомагане по време на двата приема по Национална програма по пчеларство за финансовата 2019 г., съобщиха от Държавен фонд земеделие.

0

Не се съхраняват повече от 10 дни Ако държите яйцата за мътене повече от посочения срок, има опасност от рязко снижаване на инкубационните им показатели.

Коментари

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:

Въпрос изпратен от читател:

Здравейте. Как се създава колонно дръвче?

Отговор:Колонният тип се характеризира с това, че овощното дърво не нараства много, тъй като почти не образува корона. То наподобява палмета, но е много по-компактно и по-слабо разклонено. Ориентировъчно...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

ГЕРБ връща преференцията на старите нива след спешно заседание на Изпълнителната комисия, свикана от премиера Бойко Борисов, на което присъства и Георги Марков. "Идеята на ГЕРБ в основната тематика в тази предизборна компания, е каква България искаме. Искаме да припомним какво се случи в България през последните години.

Още пет географски единици на Луната получиха китайски имена, базирани на откритията на китайската мисия Чанъ-4. Китайското национално космическо управление (CNSA), Китайската академия на науките и Международния астрономически съюз (МАС) проведоха съвместна пресконференция в петък, на която обявиха одобрените от МАС на 4 февруари имена,

Херцогът и херцогинята на Съсекс искат бъдещото им дете да учи в американско училище, съобщава Контакт мюзик. Кралската двойка, която се ожени през май, очаква своето първо дете и те обмислят то да учи в Международното училище Егхам в Съри, предаде БНТ. „Меган иска детето ѝ да бъде напълно наясно за своите американски корени”,