John Deere актуализира трактори 9R и 8R

08 октомври 2018
Агротехника
0
7299
 

За сезон 2019 John Deere обяви няколко актуализации за повишаване на производителността и промени за комфорта на оператора при тракторите си от сериите 9R и 8R.

За първи път компанията предлага опция за разстояние от 3.05 метра между осите на тракторите от сериите 9470RX, 9520RX, 9570RX и 9620RX Four Track Ag, оборудвани с вериги с размер 76.2 и 91.4 см. "Допълнителната широчина на тази машина е идеална за клиентите, които искат да контролират следата и да подобрят стабилността на хълмисти терени", каза Тифани Търнър, маркетинг мениджър "Големи трактори" в John Deere. "По-широката позиция също улеснява извършването на ежедневна поддръжка и сервиз, както и безпроблемно почистване на материала."

Г-жа Търнър посъветва клиентите, които взимат John Deere 9RX, оборудван с триточково окачване, да изберат опцията за междуосие от 2,21 метра с 76,2 см вериги, тъй като по-широката версия от 3,05 метра не е съвместима с триточковото окачване.

Deere също предлага опция за фабрична или инсталирана на място хидравлична система за интелигентно управление на мощността (IPM), за да увеличи производителността на трактора при работа с инструменти, изискващи непрекъсната хидравлична мощност. "Хидравличният IPM е специално проектиран за оператори, използващи големи сеялки и въздушни колички", добави Търнър.

Специалният селективен контролен вентил с двойна помпа има общо 8 хидравлични извода (SCV) и по-големи съединители, които позволяват допълнителен поток от хидравлично масло (26,5 литра на минута). Повишеният хидравличен капацитет също така прави по-бързо повдигането и спускането на рамената на големи въздушни сеялки, за да се подобри ефективността на полето. Хидравличният IPM ще бъде на разположение за произведените през 2019 г. трактори от сериите 969R и 9620RX.

Фабрично инсталираната софтуерна актуализация Generation 4 CommandCentre 18-1 през 2019-та също ще бъде включена като базово оборудване за моделите трактори 9R, 9RT and 9RX на John Deere. Тя идва с активирането на CommandCenter AutoTrac и осигурява несменяема, специфична за машината функционалност на AutoTrac в интегрирания Gen 4 Command Center. "AutoTrac е показал, че намалява умората на оператора, пести гориво и ви помага да обработите повече земя за по-малко време", обяснява маркетинг мениджърът на John Deere.

Всички модели 8RT идват с нова помпа за кормилно управление, промени в схемата за прекъсване на веригата и нова регулировка на чувствителността на кормилната уредба в кабината.

Клиентите могат да изберат и John Deere PowerTech 9.0 литров двигател (Tier 2) или PowerTech PSS 9.0L Final Tier 4 двигател.

Моделите 8RT също така разполагат с преработен резервоар за гориво и увеличение с 6% на капацитета на горивото (803L), което осигурява по-дълго време на работа между зарежданията.

При колесния 8Rs е актуализирана предната ос на окачването Independent-Link Suspension (ILS), за да се подобри надеждността и експлоатационните качества.

В стандартното оборудване на моделите от серия 8R/8RT ще бъде включен и енергоспестяващият прекъсвач на батерията. Той позволява на операторите да изключват захранването на батерията на целия трактор, без да се налага изключване на кабелите на акумулаторите.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от Агротехника
2898
0

RAVEN TECHNOLOGIES е новият търговски партньор на “УНИВЕРСАЛ-НВГ” Американският лидер предлага иновативни технологични решения в областта на прецизното земеделие "Универсал-НВГ" ООД, гр.

2052
0

Организаторите очакват над 40 000 посетители тази година Технологична платформа за демонстрация на най-нови решения в аграрно-промишления комплекс Специално за в.

2691
0

Horsch Leeb 4 AX разполага със същата технология, подобна на съществуващите версии LT и GS, но е с по-базова спецификация за по-малките ферми. Разположен точно под 4000 литра 4 LT,

3456
0

Екипът на фирма “Хелга” активно използва икономичната иновативна система от специални полиетиленови тунели за съхранение на зърното на полето, без да има нужда да се пази в силози Любомир

6471
0

Професионални съвети, препоръки и тънкости за тяхното ефективно и рационално използване Не смесвайте безразборно масла от различен тип и марки, без да сте проучили дали са взаимозаменяеми Сп.

Още от Фермер
2565
0

Макар много домашни производители на алкохол да се заблуждават, че държат сместа си от грозде на топло, защото това наистина е факт денем,

2025
0

Да се прави след листопада Операцията има за цел да предпази от измръзване през зимата. При нея има особености, които ще обясним в следващия брой. Но трябва да се знае, че лозите,

369
0

В сряда атмосферното налягане е по-високо от средното за октомври и слабо ще се понижи. През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно, с по-значителна облачност над източните райони.

765
0

По данни на IFCN (Международната мрежа за сравнение на земеделските стопанства, обединяваща изследователски партньори чрез задълбочен анализ на типичните системи за млекопроизводство в цял свят)

801
0

Това предлагат евродепутатите от земеделската комисия към ЕП, за да не бъде залят пазара след Брекзит Ако ЕС остане без регламент по въпроса за квотите,

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Израелският премиер Бенямин Нетаняху ще участва в среща на лидерите на Балканската четворка във Варна на 2 ноември, обявиха от Министерския съвет. В резиденция "Евксиноград" на редовната си среща ще се съберат българският премиер Бойко Борисов, гръцкият Алексис Ципрас, румънският Витория Дънчила и президентът на Сърбия Александър Вучич.

Романът “Когато капят кестените” е дебют на Стефан Коспартов Историята, лагерите, комунизмът, любовта и стремежът към свободата са теми в забележителния литературен дебют “Когато капят кестените” на сценариста Стефан Коспартов ( “Мярка за неотклонение”). 29 години след падането на режима митовете и легендите около социалистическия рай все още

Русенските спортисти поискаха повече мерки за сигурност след убийството на Виктория Спортисти от Русе поискаха повече мерки за сигурност в паркове, алеи и места за крос, след убийството на Виктория Маринова. Административната директорка на телевизия ТВН бе изнасилена и удушена, по време на редовния си крос на брега на Дунав.

Въпрос изпратен от читател:

Кога се бере зимната круша?

Отговор:Късните сортове се берат в техническа зрелост, която настъпва по-късно през есента. Беритбата трябва да е съобразна и с климатичните условия. Ако има опасност от ранни мразове, плодовете се прибират...
youtube video
Към галерията с видеа