John Deere актуализира трактори 9R и 8R

08 октомври 2018
Агротехника
0
9711
 

За сезон 2019 John Deere обяви няколко актуализации за повишаване на производителността и промени за комфорта на оператора при тракторите си от сериите 9R и 8R.

За първи път компанията предлага опция за разстояние от 3.05 метра между осите на тракторите от сериите 9470RX, 9520RX, 9570RX и 9620RX Four Track Ag, оборудвани с вериги с размер 76.2 и 91.4 см. "Допълнителната широчина на тази машина е идеална за клиентите, които искат да контролират следата и да подобрят стабилността на хълмисти терени", каза Тифани Търнър, маркетинг мениджър "Големи трактори" в John Deere. "По-широката позиция също улеснява извършването на ежедневна поддръжка и сервиз, както и безпроблемно почистване на материала."

Г-жа Търнър посъветва клиентите, които взимат John Deere 9RX, оборудван с триточково окачване, да изберат опцията за междуосие от 2,21 метра с 76,2 см вериги, тъй като по-широката версия от 3,05 метра не е съвместима с триточковото окачване.

Deere също предлага опция за фабрична или инсталирана на място хидравлична система за интелигентно управление на мощността (IPM), за да увеличи производителността на трактора при работа с инструменти, изискващи непрекъсната хидравлична мощност. "Хидравличният IPM е специално проектиран за оператори, използващи големи сеялки и въздушни колички", добави Търнър.

Специалният селективен контролен вентил с двойна помпа има общо 8 хидравлични извода (SCV) и по-големи съединители, които позволяват допълнителен поток от хидравлично масло (26,5 литра на минута). Повишеният хидравличен капацитет също така прави по-бързо повдигането и спускането на рамената на големи въздушни сеялки, за да се подобри ефективността на полето. Хидравличният IPM ще бъде на разположение за произведените през 2019 г. трактори от сериите 969R и 9620RX.

Фабрично инсталираната софтуерна актуализация Generation 4 CommandCentre 18-1 през 2019-та също ще бъде включена като базово оборудване за моделите трактори 9R, 9RT and 9RX на John Deere. Тя идва с активирането на CommandCenter AutoTrac и осигурява несменяема, специфична за машината функционалност на AutoTrac в интегрирания Gen 4 Command Center. "AutoTrac е показал, че намалява умората на оператора, пести гориво и ви помага да обработите повече земя за по-малко време", обяснява маркетинг мениджърът на John Deere.

Всички модели 8RT идват с нова помпа за кормилно управление, промени в схемата за прекъсване на веригата и нова регулировка на чувствителността на кормилната уредба в кабината.

Клиентите могат да изберат и John Deere PowerTech 9.0 литров двигател (Tier 2) или PowerTech PSS 9.0L Final Tier 4 двигател.

Моделите 8RT също така разполагат с преработен резервоар за гориво и увеличение с 6% на капацитета на горивото (803L), което осигурява по-дълго време на работа между зарежданията.

При колесния 8Rs е актуализирана предната ос на окачването Independent-Link Suspension (ILS), за да се подобри надеждността и експлоатационните качества.

В стандартното оборудване на моделите от серия 8R/8RT ще бъде включен и енергоспестяващият прекъсвач на батерията. Той позволява на операторите да изключват захранването на батерията на целия трактор, без да се налага изключване на кабелите на акумулаторите.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от Агротехника
5517
0

Manitou намалява въздействието на техниката си върху околната среда Налични са нови опции за гамата MLT NewAg Manitou Group, един от най-големите производители на телескопични товарачи в света,

6840
0

Алма Давидова Благодарение на AgTech големите ферми претърпяха трансформация - от телематиката и наблюдението на място до биометричните данни, като получиха достъп до съвременни технологии и така

2862
0

Интервю на Бертран Гардер, директор на PROMOSALONS - България, официален представител у нас на парижкото изложение Вече стартира ФОТОКОНКУРС на мегапанаира Победителят - безплатно в Париж!

6138
0

Проектонаредбата за условията и реда за обучение на кандидатите за придобиване на правоспособност за работа със земеделска и горска техника и за издаване на удостоверение за регистрация на форми за

10512
0

Машината предлага динамика, ефективност, производителност и мощ С Fendt Ideal заводът производител поставя нови мащаби по отношение на ефективност, високо качество на зърното и сламата, надеждност,

Още от Фермер
2376
0

За това предупреди MARS към ЕС - службата по мониторинг на земеделските култури Нейните експерти са отбелязали този риск като евентуално предстоящ за посевите в Европа, информира зерно онлайн.

1872
0

Изненадващото отлагане дава рамо на стопаните увеличи стадата Държавен фонд "Земеделие" днес уведоми животновъдите, че срокът за подаване на заявления за плащане по мярка 14 за хуманно отношение към

5094
0

Площите със сорго в Европа се увеличават всяка година. Културата става все по-популярна сред фермерите, тъй като намира различни производствени приложения – използва се за зърно, силаж, биомаса,

9801
0

Това най-често се случва при много студено време, и то за продължителен период. Но никога студът не е единствената причина. Най-честата грешка е, че  над рамките не са предвидени проходи за

11961
0

Борбата с болестта е най-важна сега, кога обаче има начин за оправяне, и кога не Стопаните, които искат да опазят домашното си вино здраво и качествено, трябва да внимават за опасностите от вкисване.

Регистрация за участие в томбола „АБОНАМЕНТ 2019”
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Коледа вече чука на врата и сега е момента да изберете за близките си оригинален, полезен, красив и ценен подарък. Ако вече сте им подарявали почти всичко, защо тази година не им подарите книга. Този подарък би зарадвал всеки, дори и онези, които нямат много време за четене. От една страна книгата винаги означава „свободно време за себе си” и

За раждането помагат трима от пътниците, които бил лекари. Температурата обаче била много ниска и бебето посинявало Когато порасне, ако Николай реши да стане пилот, от авиокомпанията ще му съдействат Низ от щастливи случайности съпътства българчето, което се роди в самолет на “Луфтханза”. Това стана по време на презокеански полет от Колумбия до

Бившият кмет трябвало да стои в апартамент в Студентски град, хващат го в ресторант в “Драгалевци” Трима доктори се разследват от прокуратурата по подозрение, че са заблудили съда за здравословното състояние на Ценко Чоков. Бившият кмет на Галиче бе освободен под домашен арест в края на септември заради куп болести. От май идва в съда на носилка.

Отговор:Въпросът е неразбираем. По принцип на всеки етаж се оставят толкова разклонения, така че дървото да е добре просветлено. Ако разклоненията (тези, които излизат от главното стъбло) не са достатъчни, на...
youtube video
Към галерията с видеа