Вкусно и засищащо предястие, което бързо се приготвя и още по-бързо свършва.

Продукти: 1 пилешко бутче, 3 яйца, 50 г грах от консерва, 3 суп. лъж. майонеза, 1 краставичка, 150 г твърд кашкавал, 2 скилидки чесън, сол на вкус.

Приготвяне: Пилешкото бутче и яйцата се сваряват до готовност и се оставят да изстинат. Яйцата се нарязват на ситно и се прибавя настърганият кашкавал. Прибавят се нарязаната на кубчета краставица и зеленият грах. Месото се нарязва на ситно и заедно със смачкания чесън се добавя към яйчната смес. Подправя се с майонезата и се посолява на вкус.

Прехвърлете в чиния за сервиране и поръсете отгоре със ситно нарязан магданоз.