Сочно и нежно пилешко месо с гъби и сирене. Приготвя се лесно! Тази рецепта ще ви помогне да приготвите много вкусни пилешки бутчета, от които всички приятели и роднини ще бъдат доволни.

Приготвяне: 5-6 пилешки бутчета, 100 г моцарела, 5-6 пресни гъби, 3-4 суп. лъж. растително масло, сол и черен пипер на вкус

Приготвяне: Пилешките бутчета се измиват и подсушават. Натъркват се със сол и черен пипер. Запържете в продължение на 5-6 минути от двете страни. Гответе в тиган с подвижна дръжка, в който можете да готвите във фурната. Извадете пилето на чиния и запържете в тигана нарязаните гъби. Върнете пилето обратно при гъбите. Поръсете отгоре с моцарелата.

Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна, в продължение на 30-35 минути.

Извадете ястието и украсете със зеленчуци и листа от маруля. Може да сервирате на масата.