43-ият панаир в Болоня е от 7-и до 11-и ноември т.г.

10 септември 2018
Агротехника
0
9657
1 2 3
 

EIMA International Bologna очаква над 2000 изложители и над 320 000 гости

Организацията на международното изложение за селскостопанска механизация, което ще се проведе от 7 до 11 ноември в рамките на търговския панаир в Болоня, вече е в ход.

Очаква се над 2 000 производители да пристигнат от цял свят.

Форумът ще включва 14 профилирани сектора и пет специализирани салона, от които един ще е съвсем нов и ще бъде посветен на напоителните технологии и системите за управление на водните ресурси.

43-ото издание на EIMA International за земеделска техника, което ще се състои по време на търговския панаир в Болоня е едно от най-важните събития в сектора.

Отговорник за организацията му е FederUnacoma - италианската федерация на производителите на селскостопански машини и инвентар. Тя очаква на изложбена площ от над 300 000 квадратни метра да дойдат над 320 000 посетители и гости, сред които фермери, бизнесмени, технически каадри, представители от научните и политическите среди.

Изложението ще представи изделия в 14 специализирани категории.

Специализираните салони ще бъдат EIMA Components - за машини и компоненти, EIMA Green – с фокус върху градинарството и поддържането на зелен ландшафт за професионалисти и любители градинари, EIMA Energy - с акцент върху веригата за доставка на биоенергия, EIMA M.i.A. – за многофункционално земеделие със специално внимание към опазването на почвите.

Новият пети салон ще бъде EIMA Idrotech Salon, изцяло посветен на напоителните технологии и управлението на водните ресурси.

Очакват се и официални делегации с бизнесмени, по подобие на 60-те делегации, участвали в последното издание.

Освен FederUnacoma и ICE, организатор на форума още е Италианската търговска агенция, която организира пакетна програма от срещи с изложителите според интересите на бизнеса в различните области.

EIMA International освен голяма промоционална и търговска изложба, е и делово комуникационно и културно събитие, осигуряващо контакти чрез повече от 100 конференции и срещи.

Те ще бъдат посветени на нови технологии, научни изследвания, селскостопанската икономика и политиките за развитие на агроиндустриалните вериги за доставки в земеделските райони в цял свят.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от Агротехника
3132
0

McCormick демонстрира мощ и технологии на EIMA 2018 с финалиста в конкурса Трактор на годината 2019 - McCormick X7.6 P6-Drive McCormick, тракторният бранд на индустриалната група Argo Tractors,

6489
0

При допълнителните минавания на техника върху спечената земя стават чести аварии, правят се ремонти, има голям разход на гориво, нарушава се водният баланс на почвата Екип на в.

6453
0

Инженерното динамометрично изпитване на земеделска техника има за цел да определи взаимодействието между въртящия момент и мощността на двигателя Важна информация за фермерите при закупуването на

2619
0

В конкурса за нови технологии бяха присъдени 28 награди и 45 поощрения за технически решения   В Болоня започна тазгодишното издание на световното изложение за селскостопанска механизация EIMA,

3501
0

CLAAS ще инвестират 22 милиона евро в разширяването на логистичния център за резервни части в Хам, Германия. Изграждането на нов автоматизиран високостелажен склад се осъществява като част от общата

Още от Фермер
0
0

Остров във Фолклендския архипелаг близо до бреговете на Аржентина, населен от 5 вида пингвини, 42 вида птици, 6000 овце, се продава за първи път от 150 години, пише в."Метро", цитиран от БТА.

153
0

Полското земеделско министерство излезе с нова версия за причината за разпространението на африканската чума по свинете (АЧС) в Люблинското воеводство, съобщава Gazeta krakowska.

216
0

Правителството прие Годишен доклад за състоянието и развитието на земеделието за 2018 г. - Аграрен доклад 2018. В него е направен обстоен анализ на състоянието и развитието на земеделието през 2017 г.

342
0

Днес министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов представя на редовното заседание на правителството годишния доклад за състоянието и развитието на земеделието за 2018 г.

1026
0

През нощта валежите ще са повсеместни, значителни в източната половина от България, а в северозападните райони дъждът ще преминава в сняг. Утре от запад валежите ще започнат да отслабват,

Регистрация за участие в томбола „АБОНАМЕНТ 2019”
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Читатели, забелязали рекламата на колела в чужбина, призовават страната ни да я увеличи „В Словакия карах зад камион, чието ремарке бе изрисувано с гледки от Пловдив. Стана ми приятно, че рекламират родния ми град“, пише българин, живеещ от години зад граница. След час видял друг камион с картина от 7-те рилски езера.

Бургаският апелативен съд намали с 4 г. 15-годишната присъда на Станислав Василев, признат за виновен като съучастник в убийството на 72 годишния Васил П. от село Люлин, община Стралджа. В останалата част присъдата е потвърдена, съобщиха от пресцентъра на съда. С нея другият участник в престъплението Марио Димитров, внук на убития,

До 30 ноември ще приключи работата по трамвайното трасе на ул. „Граф Игнатиев“. След това ще започнат тестове на трасето и после ще бъде възстановено трамвайното движение. Това стана ясно на заседанието на комисията по архитектура към Столичния общински съвет. От „Джи Пи Груп“, която ремонтира улицата, отчетоха,

Въпрос изпратен от читател:

Кога се бере зимната круша?

Отговор:Късните сортове се берат в техническа зрелост, която настъпва по-късно през есента. Беритбата трябва да е съобразна и с климатичните условия. Ако има опасност от ранни мразове, плодовете се прибират...
youtube video
Към галерията с видеа