Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми на национален щанд на специализираното международно изложение за строителство, интериор, СПА оборудване Infacoma & Aquatherm 2018, което ще се проведе в периода 9-12.02.2018 г., в Атина, Гърция.

Водещото изложение в Гърция за строителство, интериор, басейни, СПА оборудване, ВЕИ през 2017 г. събра над 200 изложители на 12 000 кв. м. изложбена площ и бе посетено от над 15 000 делови партньори.

Агенцията поема частично разходите за наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, оборудване и обзавеждане на изложбеното място, регистрационни такси, национална идентификация на българския щанд, пропуски на изложителите, услуги, консумативи и други в рамките на утвърдения бюджет. Фирмите, участници в Infacoma & Aquatherm 2018 трябва да поемат част от разходите - 15% от разходите за наем на площ и конструкция на щанда, 20% от наем на площ, изграждане конструкция на щанда, регистрационни такси и др. и т.н.

При интерес за участие в изложбата, най-късно до 10.01.2018 г. /сряда/, предприятието може да подаде изискуемите документи.