Ако някой се нуждае от доказателство, че най-добрият приятел на човека е кучето, трябва да надникне в Instagram.
Там ще открие и фотоисторията на приятелството на едно 3-годишно момченце с пухкавия лабрадудъл Рейгън на приемната му баба.
Рейгън е кръстоска между лабрадор ретривър и пудел и живее в дома на Санди Суиридов от американския щат Орегон от 11-месечна възраст. Тя веднага го запознава с приемния си внук, също 11-месечен.

Те просто се обикнаха от първия ден, казва Санди пред NBC News.
И оттогава правят всичко заедно: спят, правят си пижамени партита, разхождат се навън, пият чай край езерото - обикновено облечени с еднакви стилни дрехи.
И гордата баба започва да документира всичко и да го качва в Reagandoodle, където сега, 2,5 години по-късно има над 125 000 последователи. Суиридов е отстъпила авторските права на издателство, което ще издаде книга с фотографиите на приемния й внук и неговото куче. Целта е привличане на вниманието на обществеността върху важността на приемната грижа, а постъпленията от продажбите ще отидат на организацията "Приемна грижа".
Чувствам, че това е история, която трябва да бъде разказана в допълнение към снимките, обяснява Суиридов. Доброто, което можем да направим един за друг и осигуряването на семейство на всяко дете.
Предстои и издаване на календар на 2018 г. на двамата неразделни приятели.