Продукти: 500 г пилешки гърди, нарязани на ивици около 1 см, 1-2 червена, зелена или жълта чушки, нарязани на филийки, 1-2 нарязани на кръгчета тиквички, 2 скилидки пресован чесън, 5-6 доматчета чери нарязани на половинки, ? чаена лъжичка сушен риган, 2 чаени лъжички балсамов оцет, сол и черен пипер на вкус, 30 мл зехтин

Приготвяне: В тефлонов тиган се загрява зехтина. Добавя се месото и се сотира 4 минути, да се запържи леко. Овкусява се със сол и черен пипер. Месото се изважда от тигана.

В същата мазнина се задушават чушките и тиквичките около 4 минути, докато омекнат. Овкусяват се със сол и се добавя чесъна, доматите и ригана. Връща се и пилешкото месо. Отгоре се поръсва с оцета.