12-годишната Анна-Мария изтегли щастливите имена от стотиците, изпратили талони

Приятели, започваме поредната година заедно с вас, нашите читатели. Но вие ни изненадахте, и то приятно. В редакцията се получиха стотици писма, в които ни изпратихте попълнени талони и разписки от направен целогодишен абонамент за вестниците “Български фермер” и “Хоби фермер”.

Благодарим ви!

93-ма наши читатели предпочетоха да направят регистрация за томболата през сайта ни www.bgfermer.bg. А броят на  неговите почитатели непрекъснато се увеличава.

Но да се върнем към печелившите от томболата.

И така,

голямата награда трикорпусен плуг за предсеитбена оран на фирма "Раломекс"АД за трактори с мощност 40-60 к. с. отива при Диян Султанов от "Султанови" ЕООД от с. Ген. Инзово, област Ямбол.

Той е един от многото, които са направили целогодишен абонамент за вестник “Български фермер".

Поздравяваме го и му пожелаваме високи добиви от земеделските култури, които отглежда!

Другите трима наградени наши читатели, участвали в томболата, са направили абонамент за "Хоби фермер".

Пръскачка печели Емил Божинов от с. Динково, област Видин

Вторият късметлия с целогодишен абонамент за в. "Хоби фермер" е Иван Лазаров и печели ножица за клони Той е от с. Алфатар, област Силистра.

И третият награден в томболата на в. "Хоби фермер" е Петър Даков, който ще получи електрически тример

Честито на печелившите!

Драги читатели, сигурни сме, че и през 2016 г. всички вие отново ще сте с нас. И така трябва да бъде, защото ние работим за вас.

Затова, ако имате нужда от отговори на въпроси, които ви интересуват, ако търсите съдейстие за решаване на проблеми в работата си като земеделци, лозари, овощари, животновъди и пчелари, търсете ни на телефоните в редакцията, на сайта bgfermer.bg и на Facebook страницата ни. Ще помогнем!