От 7 септември новият изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие" Калина Илиева ще има приемен ден за бенефициенти на фонда.
Всеки петък от 14 до 16 часа изпълнителният директор ще разговаря със земеделски производители и преработватели, подали документи за подпомагане от фонда по различните направления на финансиране – европейско и национално.

На срещите се предвижда да се разглеждат казуси на бенефициенти, които по една или друга причина са затруднени при изпълнението на двустранните договорености с фонда.

Още нещо:
На вниманието на изпълнителния директор ще могат да се поставят и проблеми, свързани с процедурите на обработка на документи и обслужването от страна на служителите на фонд "Земеделие", в т.ч. и на Техническия инспекторат и Разплащателната агенция. Заедно с екипа си изпълнителният директор ще търси бързи и адекватни решения на всеки отделен казус, в случаите, когато това е възможно и допустимо.

Целта на въвеждането на тази нова практика е, да се подобри комуникацията на фонда със земеделските производители и да се повиши прозрачността при работата му.

Запишете се:  Срещите с бенефициентите ще се осъществяват след предварително записване, за да може екипът на фонд "Земеделие" да подготви предварително становище по всеки отделен случай.

За записвания за приемния ден на Калина Илиева земеделските производители могат да се обръщат към Таня Кацарска - на телефон 02/81-87-252 и 02/81-87-203.