fermentatsia na vino

Въпрос изпратен от: ahmed ahmed

Рубрика: В лозята

Zrraveyte,predi 10 dena iztocih vinoto bese 4% zaharnost.Vse oste vinoto e sladko,dali ste se opravi zanapred i tryabvali da napravya nesto.Sega protica tiha fermentatsia.Blagodarya...

Български фермер отговаря:

По време на тихата ферментация, която протича, е най-важно да завиете съда с подръчни изолационни материали, черги и одеяла, защото, ако температурата е ниска, дивите дрожди прекъсват ферментацията - това става при 15-16 градуса.

Най-добрата температура на ферментация при бяло вино е 18-20 градуса, а за червено - от 22 до 26 градуса

« Назад
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

“Живата вода на България” ще проверява знанията по български на децата от V до VII клас Превод на текст, пълен с чуждици, и транслитерация на друг с латински букви ще са част от задачите на ново състезание по български език за ученици от V до VII клас. То се организира от гражданско сдружение “Живата вода на България”,

Димитър Бербатов обяви на феновете си, че могат да гледат първата му роля във филм в кината от 11 май. "Башар Рахал и Бойко Кръстанов, знаете кой е най-добре изглеждащият мъж на снимката", каза Бербатов с намигване към другите двама актьори участващи в "Революция Х". Голямата футболна звезда Бербатов влиза в ролята на мутра за актьорския си дебют

- Общото събрание на БАН разпределило субсидията 16:1 за публикации и не останали пари за приложна наука - Ще искат от правителството отделен бюджет като всяка национална хидрометеорологична служба по света Времето през почивните дни ще е топло и слънчево, но около Гергьовден се очакват дъждове. (Виж още какви температури ни очакват по празниците

Отговор:Карамфилът е многогодишно студоустойчиво растение. Нискостъблените сортове могат да се отглеждат целогодишно и нямат период на покой. Дори затрупани под снега листата се запазват свежи и зелени, а...
youtube video
Към галерията с видеа