43-ият панаир в Болоня е от 7-и до 11-и ноември т.г.

10 септември 2018
Агротехника
0
6444
1 2 3
 

EIMA International Bologna очаква над 2000 изложители и над 320 000 гости

Организацията на международното изложение за селскостопанска механизация, което ще се проведе от 7 до 11 ноември в рамките на търговския панаир в Болоня, вече е в ход.

Очаква се над 2 000 производители да пристигнат от цял свят.

Форумът ще включва 14 профилирани сектора и пет специализирани салона, от които един ще е съвсем нов и ще бъде посветен на напоителните технологии и системите за управление на водните ресурси.

43-ото издание на EIMA International за земеделска техника, което ще се състои по време на търговския панаир в Болоня е едно от най-важните събития в сектора.

Отговорник за организацията му е FederUnacoma - италианската федерация на производителите на селскостопански машини и инвентар. Тя очаква на изложбена площ от над 300 000 квадратни метра да дойдат над 320 000 посетители и гости, сред които фермери, бизнесмени, технически каадри, представители от научните и политическите среди.

Изложението ще представи изделия в 14 специализирани категории.

Специализираните салони ще бъдат EIMA Components - за машини и компоненти, EIMA Green – с фокус върху градинарството и поддържането на зелен ландшафт за професионалисти и любители градинари, EIMA Energy - с акцент върху веригата за доставка на биоенергия, EIMA M.i.A. – за многофункционално земеделие със специално внимание към опазването на почвите.

Новият пети салон ще бъде EIMA Idrotech Salon, изцяло посветен на напоителните технологии и управлението на водните ресурси.

Очакват се и официални делегации с бизнесмени, по подобие на 60-те делегации, участвали в последното издание.

Освен FederUnacoma и ICE, организатор на форума още е Италианската търговска агенция, която организира пакетна програма от срещи с изложителите според интересите на бизнеса в различните области.

EIMA International освен голяма промоционална и търговска изложба, е и делово комуникационно и културно събитие, осигуряващо контакти чрез повече от 100 конференции и срещи.

Те ще бъдат посветени на нови технологии, научни изследвания, селскостопанската икономика и политиките за развитие на агроиндустриалните вериги за доставки в земеделските райони в цял свят.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от Агротехника
162
0

Вградените сензори са в състояние да идентифицират откос или отрез от реколтата и да направляват машината по точната линия на работа В наши дни изкуственият интелект се прилага във все повече

4887
0

Мулчерите и шредерите на италианския производител TIERRE са подходящи за обработване на пасища, ливади, овощни градини, лозови масиви, стърнища и др. С 50-годишния си опит в проектирането и

2286
0

Днешните прикачни машини за растителна защита може да бъдат “напълнени” с повече допълнително оборудване дори от тракторите Предлагаме ви различни варианти на системи и механизми,

4032
0

От 10 септември българската компания е ексклузивен официален представител на немската у нас и за Румъния На събитие в NIK Academy тази седмица беше представено началото на новото партньорство между

3573
0

New Holland издига автоматизацията на революционно ниво в разширеното си портфолио комбайни от серията CR Revelation Такива машини предлага Интерагри България,

Още от Фермер
216
0

До средата на тази година са загинали повече швейцарски фермери, отколкото през цялата 2017 г. Консултативен център за предотвратяване на злополуки в земеделието изчислява,

765
0

Приберете зеленчуковите култури, подлежащи на осланяване Дукена Жолева агрометеоролог при НИМХ-БАН В началото на следващия седемдневен период агрометеорологичните условия ще се определят от

846
0

„Имаме потенциал за развитие на европейско селско стопанство“, Николай Стефчов, Агробизнесмен на България за 2017 г., управител на фирма „Агритоп“ Когато говорим за успешен бизнес в животновъдството

4572
0

Компанията за управление на поземлени активи “Агрион“ е най-предпочитаната сред фирмите при сделка Близо 870 хил. дка земеделска земя са обявени за продажба през тази есен в България.

324
0

Днес времето ще е слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 24 и 29 градуса.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Китай успешно изведе в орбита 37-ми и 38-ми спътник от навигационната система "Бейдоу", предаде ТАСС. Това оповести Китайската корпорация за аерокосмическа наука и техника. Както се отбелязва на страницата й в интернет, изстрелването е осъществене от космодрума Сичан в провинция Съчуан Югозападен Китай с ракети-носители "Чанчжън-3В" и "Юанчжън-1".

Да си ходи цялото правителство. Очаквате трите министерски оставки да тушират напрежението, но няма да се получи. Това предупредиха от БСП по време на продължаващия повече от час парламентарен дебат преди освобождаването на министрите на вътрешните работи, на транспорта и на регионалното развитие и избирането на нови.

Сексологът Наталия Кобилкина и съпругът й – гръцкият милионер Такис Дретакис, очкават първото си дете. Това съобщи самата Кобилкина в ефира на „На кафе”. Тя сподели, че вече е в четвъртия месец, но все още не е решила къде ще ражда. „Първо исках в Бали, след това – в Швейцария. Но Такис все ми казва да почакаме още малко, преди да вземем решение”,

Отговор:Най-подходящите култури са бобовите, тъй като обогатяват почвата с азот. На същото място може да засеете зелен и зрял фасул, грах, бакла, леща и др.
youtube video
Към галерията с видеа