Вкусни, деликатни, с леко пикантен вкус. Този ордьовър няма да остави никой равнодушен.

Продукти: 1-2 тиквички, 100 г кашкавал, 2-3 домата, 2 яйца, 2 суп. лъж. майонеза, 2 суп. лъж. брашно, 1-3 скилидки чесън, 1 връзка копър, масло зо пържене, сол на вкус.

Приготвяне: Тиквичките се измиват и обелват. Нарязват се на тънки филии и леко се посоляват. Овалват се в брашно. Яйцата се разбиват с щипка сол.

Потопете тиквичките в яйчната смес и изпържете в сгорещена мазнина до златисто. Извадете върху домакинска хартия, за да поеме излишната мазнина.

В купа смесете настъргания кашкавал, смачкания чесън, ситно нарязания копър и майонезата. Намажете тиквичките с приготвената смес. В края на всяко парче тиквички поставете по порче домат и завийте на руло. закрепете с клечка за зъби.

Подредете в чиния за сервиране и поднесете на масата.