Мтел вече се казва А1 България. Точно в 11,30 шефът на телекома Александър Димитров обяви смяната на бранда. Новото име идва от австрийския собственик на българския оператор.

Основната цел на промяната е като А1 да се вслушаме все повече в мнението на клиентите, каза Димитров. Ставаме силна международна марка, която ни носи нови стандарти за обслужване, повече знания и опит, допълни шефът на телекома.

Всички условия по договорите с клиентите на компанията ще останат непроменени и ще са валидни до изтичането на срока им. Няма да има никакви промени и по отношение на телефонните номера и SIM картите в мрежата на телекома.

С промяната на името идват и бонуси за клиентите - 10 000 МВ допълнителен мобилен интернет за всеки, който свали или стартира приложението на телекома Моят А1, безплатен тест на услугите за един месец, възможност за обратна връзка от клиентите чрез приложението Моят А1 или на А1.bg. Всеки, подал сигнал, ще получи не само отговор, но и 500 безплатни МВ. Безплатен достъп до над 210 тв канала през уикендите през юни ще получат клиентите на телевизионната услуга на А1. За фиксираните услуги ще се предлагат промоционални оферти с допълнително ТВ съдържание на специални цени. Избрани устройства ще се продават с 50% намаление в магазините на А1 и онлайн до 31 май.

А1 България ще пусне и собствена музикална стрийминг платформа с над 30 млн. песни, както и собствена кредитна карта заедно с дигитален портфейл с възможност за плащане от телефона, чрез POS терминал, както и осъществяване на парични трансфери между клиентите.

Ще се предлагат и собствени телефони с 36 месеца гаранция. Нови ще са и мобилните планове с повече възможности за общуване и забавление под името A1 One Unlimited. Лоялните клиенти ще имат възможност да закупят мобилни устройства на преференциални цени дори и в средата на техния договор. Програмата за лоялност А1 клуб ще включва още повече стоки и услуги, които ще се предлагат на специални цени за клиентите на компанията.

Димитров обеща и подобряване на обслужването на клиентите и гарантира, че те ще имат достъп до услугите в 99,9% от времето през годината.

Спортните канали на A1 - Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2, вече ще носят името MAX Sport 1 и MAX Sport 2.

Пълен запис на презентацията на шефа на телекома Александър Димитров.
С ребрандирането в България ние можем да се възползваме от уникалната стойност на бранда А1 в още един от важните пазари в нашето портфолио, заяви Алехандро Платер - главен изпълнителен директор на А1 груп
С ребрандирането в България ние можем да се възползваме от уникалната стойност на бранда А1 в още един от важните пазари в нашето портфолио, заяви Алехандро Платер - главен изпълнителен директор на А1 груп