HL-TopMix ще вземе участие в Националното изложение по животновъдство, Сливен 2018, което ще се проведе в дните от 27-и до 29-и април. На изложението ще бъдат представени най-добрите животни, които се отглеждат у нас, постиженията на генетиката и развъдната дейност, както и иновативни методи на отглеждане и хранене на млечни и местни породи говеда.

Говедовъдството ще бъде представено със 117 животни от млечни породи, 10 бика от различни породи, групи от месодайни породи и автохтонни породи. При биволовъдството ще вземат участие 20 животни от породата Българска Мурра. Коневъдството - 16 животни от 8 породи. Овцевъдството ще бъде представено в 80 бокса с над 300 животни от 32 породи, а козевъдството -16 бокса с животни от 7 породи.

От Hl-TopMix споделят за своето участие в събитието:

“HL-TopMix е партньор на Националното изложение по животновъдство от години. За нас е удоволствие да сме част от това събитие, на което сме близо до своите клиенти и партньори. Тази година участваме с два щанда, където нашите консултанти и експерти по хранене ще бъдат на разположение на животновъдите за консултации по отношение на храненето и мениджмънта във фермата. Предвидили сме много изненади за посетителите и награди за отличилите се животни в отделните категории по време на събитието.”

Традиционно на изложението ще бъдат представени с демонстрационна програма Българското овчарско куче и Българско лудогорско гонче. Предвижда се и провеждането на търг за разплодни юници, коне, женски агнета и кочлета. Водещи световни, европейски и наши фирми, свързани с животновъдството, ще демонстрират своята дейност и продукти. За ценителите на екологично чисти, произведени в България продукти, ще бъде организиран фермерски пазар, а също книжен пазар и детски кът с живи животни.

В рамките на изложението ще се проведе Международна научно-приложна конференция на тема: „Животновъдство – традиции, биологично разнообразие и споделен опит“, където HL-TopMix също ще вземе участие.

“Заповядайте на нашите щандове, където ви очакват както експертите от компанията, така и новият брой на Списанието на професионалния фермер, което ще може да получите безплатно.”

Може да заявите предварителна уговорка за час за експертна консултация по време на изложението на телефон: 044 611 630