Лехите със зеленчуци и подправки са разположени в залите на Haoma - нов ресторант в столицата на Тайланд.

"Ние отглеждаме това, което готвим, а готвим това, което обичаме. ", казват от ресторанта.

Това интересно място се управлява от шеф-готвачът Дипанкер Хосла, когото можете да намерите там всеки ден.

Той трябва да обработва почвата, да засажда и събира пресни подправки и зеленчуци. Всичко това е в името на гостите, на които се предлагат ястия от супер-пресни съставки.

"В Хаома ние предлагаме най-пресните органични зеленчуци, както и висококачествени месни продукти, съчетаваме безупречни вкусове и ги презентираме във вашата чиния", се казва в сайта на ресторанта.

Шеф Хосла е двигателят и мозъкът на ресторанта Хаома по пътя към устойчива и изискана кухня. А тя ще е изградена върху уникални местни продукти. Акцентите са: простота и сезонни пресни продукти.

Използват се устойчиви продукти без пестициди, които се отглеждат директно в ресторанта или се купуват от фермери, животновъди и рибари в района на Бангкок.