Препарати с контактни и системни вещества

13 април 2018
В лозята
0
34092
Няма снимка
Пълна растителнозащитна технология за опазване на лозята от болести и неприятели притежава БАСФ. През миналата година до с. Венец, община Карнобат компанията показа, че въпреки рисковите фактори - дъждовна пролет с ниски температури и чести превалявания по време на цъфтежа, лозите в опитния участък са в перфектно състояние. Лозари и винопроизводители помнят това и казват, че тази година ще заложат на тези продукти, защото са видяли с очите си, че двете иновации Делан Про и Серкадис са направили
 

Те помагат срещу мана, когато се редуват различните групи активни вещества в тях

Орвего, Акробат Р, Акробат Плюс и Полирам - това са рз препарати, за които питат любители лозари.

Тези препарати всъщност съчетават и контактни, и системни вещества.

Според експертите по растителна защита на БАСФ, пръскането с тях дава най-ефикасните резултати. А компанията е - фирмака фунгициден лидер в света и може да й се вярва.

Уникалното продължително действие на съставката инишиум в Орвего се допълва от доказалите себе си и в нашето лозарство мед и манкоцеб в Акробат Р и Акробат Плюс, които стопаните ни познават.

В портфолиото си за лозя БАСФ има продукти от 6 различни химични групи и 12 активни вещества.

С тях може да се изведе цялостна защита, като се редуват различните групи, което е най-добра стъпка за сигурно опазване.

Орвего, Акробат Р, Акробат Плюс и Полирам ликвидират мана, именно защото съчетават контактни и системни вещества.

*Име:
* E-Mail:
* Код:
Въведете кода от картинката
* Коментар:
Още от В лозята
1989
0

Белези за начало на беритба Отглеждането на грозде е само половината от работата на лозаря. Много важен момент е събирането на реколтата за производството на вино или сок.

10233
0

На пазара у нас се предлагат както серниста киселина 6%, така и калиев метабисулфит. Серният двуокис в тях се свързва с багрилната материя, вследствие на което мъстта избледнява.

7434
0

Любопитно е за желаещи да опитат домашна алкохолна напитка по руски стари рецепти Най-важните съставки в производството на т.нар. руска “брага” са пресована мая, вода и захар.

18297
0

Конструкцията на серпентината не позволява друг начин на почистване освен измиване или изплакване с вода.

29385
0

Какви грешки се допускат при производството За ракия с добри вкусови качества не забравяйте: Задължително проверявайте състоянието на джибрите. Ако са вкиснати и миришат на оцет,

Още от Фермер
513
0

Пчелният восък с годините акумулира различни токсини - като тежки метали и пестициди, които оказват отрицателно влияние върху пчелите и качеството на пчелните продукти.

6570
0

Понякога се случва плодовете на тиквичките и на краставиците да горчат. И двата зеленчука са от едно семейство, като за тях е характерно да натрупват горчиви вещества в плодовете,

1539
0

В момента късното зеле продължава да нараства и затова трябва да полагате добри грижи за растенията. Поддържайте почвата чиста от плевели. Ако има възможност, окопайте около растенията.

3843
0

„Агрион“ извършва безплатна оценка на земеделските парцели на всички желаещи Навлизането в есенния сезон раздвижи пазара на земеделска земя в България.

2322
0

На 21 септември (петък), последният работен ден преди трите почивни дни около Деня на независимостта, от 16 ч. до 20 ч. се спира движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

От днес търсете по всички вестникарски будки и бензиностанции легендарното сп. "Космос" - само за 4,50 лв. След 23 години прекъсване списанието, с който поколения жадни за знания българи израстнаха в годините на Желязната завеса, се възражда в луксозно пълноцветно списание от 21 септември. Изданието излиза за първи път през 1962 г.

Учени от Австралийския национален университет установиха, че приличащи на листа фосили, известни от 75 години, са на най-древните животни, съобщиха АФП и Асошиейтед прес. Загадъчните организми са наречени "Дикинсония". Те са описани за първи път през 1947 г. Намирани са в Австралия и Русия. Размерът им варира от около 1 см до 1,22 м.

Новият главен секретар на МВР трябва да е горе-долу с профила на Младен Маринов, каза пред журналисти в парламента доскорошният министър на вътрешните работи Валентин Радев. От днес той отново е народен представител и вероятно ще се включи в дейността на две парламентарни комисии - по отбраната и по вътрешна сигурност и обществен ред, предава БТА.

Отговор:Най-подходящите култури са бобовите, тъй като обогатяват почвата с азот. На същото място може да засеете зелен и зрял фасул, грах, бакла, леща и др.
youtube video
Към галерията с видеа