Акцентите в кампанията на фирма ФМС са няколко, коментира Валентин Петров, търговски директор на ФМС. Разбира се, започваме с продуктите в житни, където имаме много добра комбинация от Грандстар супер с Импакт, плюс някои от нашите листните торове. Това е една доказана в практиката комбинация, която е съчетание от ефикасност и цена на декар.

Искам да обърна специално внимание на новия ни хербицид в житни Омнера, който ще бъде за първа година на пазара. Продуктът се състои от три активни вещества флуроксипир, тифенсуллфурон метил и метсулфурон метил. Това е изключителен продукт за борба с едногодишните широколистни плевели при пшеници и ечемик.

При царевица акцентът ще е инсектицидът кораген, с който производителите ще имат възможност да постигнат резултати в борбата с царевичния стъблен пробивач. В слънчогледа ще наблегнем на Експрес технологията, която е предпочитана от много фермери. Разбира се, ние предлагаме разнообразни листни торове, подходящи за различни фази от развитието на културите. Имаме и нови предложения като курус и хай-фос турбо, да не забравяме и водещия ни биостимулатор амалгерол, който е приложим при всички култури.

Още за атрактивните предложения на ФМС, четете в новия брой на вестник „Български фермер“ от 22 март.