Златистите късчета с хрупкава коричка се приготвят за нула време

Продукти: 300 г пилешко филе, 3 суп. лъж. брашно, 2 суп. лъж. майонеза, 1/2 лимон, 1/4 ч. лъж. сол, 1/4 ч. лъж. джинджифил, масло за пържене, зелен лук за украса

Приготвяне: Месото се измива и подсушава. Нарязва се на късчета и се прехвърля в купа. Добавете солта и сушения джинджифил. Полейте с лимоновия сок. Прибавете майонезата и добре разбъркайте. Оставете за 10 минути месото да се маринова. Всяко парче месо се овалва в брашното и се пържи в сгорещеното олио от двете страни до златисто.

Прехвърлете в чинията за сервиране и украсете със зелен лук.