Продукти: 500 г пилешко филе, 1 глава лук, 1 чушка, 1 морков, 2 суп. лъж. доматена паста, 2 ч. лъж. кепчуп, черен пипер, подправки за скара и сол - на вкус

Приготвяне: Пилешкото филе се измива със студена вода и се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на тънки полукръгчета, се поставя в загрят тиган с растителна мазнина и се задушава на среден огън. Настържете моркова и прибавете към вече задушения лук. Нарежете чушката на сламки.

Към лука и морковите добавете късчетата месо и много добре разбъркайте. Задушавайте при непрекъснато бъркане и след 5 минути добавете и нарязаната чушка.

В отделна купа смесете доматената паста, кепчупа, солта, черния пипер. Добре разбъркайте. Когато месото започне да придобива златист цвят, прибавете доматената смес и добавете 2 чаени чаши студена вода. Посолете, поръсете с черен пипер и останалите подправки и увеличете котлона.

Когато гулашът кипне намалете котлона и оставете да се задушава под капак за около 15 минути. От време на време разбърквайте, за да не загори.