Те са създадени за земеделци с максимално високи изисквания

Тракторите на Deutz-Fahr от специалната лимитирана серия WARRIOR успешно се използват в селското стопанство от 2015 година. Те са създадени специално за професионалистите в земеделието, които имат възможно най-високи изисквания към технологиите, конструкцията и качеството. На изложението "Агритехника 2017" DEUTZ-FAHR представи два нови модела от сериите 7 и 9 в окомплектовки WARRIOR: 9340 TTV WARRIOR (336 к.с./247 кВт) и 7250 TTV WARRIOR (246 к.с./181 кВт).

Специалното покритие с блестяща черна боя, надписът WARRIOR и ауспухът от неръждаема стомана придават на машините уникалност и неповторимост на дизайна, спечелил многочислени международни награди.

В базовата окомплектовка на моделите от серии 7 и 9 влизат високоефективните двигатели Deutz, отговарящи на най-високите екологични норми за отработените газове StageIV, безстепенна трансмисия TTV, амортисиран преден мост с дискови спирачки, и много опции, повишаващи комфорта в кабината.

За моделите Warrior се предлага и следното специално оборудване:

система за светодиодно осветление от четвърто поколение

удобна седалка Evolution Active

автоматично кондициониране на въздуха

черни стелки DEUTZ-FAHR.

Моделът 7250 TTV WARRIOR е оборудван допълнително с двойно остъкляване на задния долен прозорец и осветление на външния панел на управлението в задното крило. Серията WARRIOR е достъпна за потребителите и в класическия зелен цвят на DEUTZ-FAHR.

Основни характеристики на новите модели Warrior:

Два нови модела от специалната серия - 9340 TTV WARRIOR и 7250 TTV WARRIOR.

Цвят: черен металик или класически зелен цвят на DEUTZ-FAHR.

Ауспух от неръждаема стомана.

Табела WARRIOR.

Система за светодиодно осветление WARRIOR.

Седалка Evolution Active.

Автоматично кондициониране на въздуха.

Черни стелки DEUTZ-FAHR.

7250 TTV: заден прозорец с двойно остъкляване и осветен външен панел за управление на задното крило.