Продукти: 300 г филе от сьомга, 1 глава лук, 3-5 пресни гъби, 1 морков, 1 връзка пресен копър, 3 супени лъжици олио, черен пипер и сол на вкус

Приготвяне: Филетата от сьомга се измиват добре, посоляват се и се поръсват с черен пипер.

В тиган със сваляща се дръжка загрейте олиото и запържете рибата по 15-20 секунди и дръпнете от котлона. Настържете моркова на ренде, а лука нарежете на полумесеци.

Върху сьомгата разпределете моркова, лука и нарязаните гъби. Затворете с фолио и поставете в предварителна загрята до 200 градуса фурна за 15 минути.

Готовото ястие поръсете с нарязан копър. Сервирайте горещо с гарнитура от картофена салата или домати.