Вероятно вече сте приготвяли пълнено пиле. Ако е така, тогава знаете, че трябва рецептата изисква опит и много търпение, но резултатът си заслужава. С пълнените бутчета е по-лесно, защото те са по-малки. А пълнежът е оригинален.

Продукти за 2 порции: 2 пилешки бутчета, 1 чушка, 5-6 скилидки чесън, по 1/2 връзка магданоз и копър, 1 яйце, сол и млян черен пипер на вкус

Приготвяне: Вземете бутчетата и внимателно свалете кожата, така че да остане цяла. Нарежете месото, чушката и лука на малки кубчета. Нарежете чесъна, магданоза и копъра на ситно и добре объркайте заедно с другите продукти. Добавете яйцето, солта и черния пипер и разбъркайте всичко. С получената смес започнете внимателно да пълните пилешката кожа като й придавате форма на бутчето. Завържете от двете страни със здрав конец.

В тиган загрейте малко олио. Поставете бутчетата и печете под капак до готовност. Сервирайте с гарнитура от зеленчуци или варени картофи и ориз.