Щандът на компанията за изложението ще е в закритата площ на Спортен комплекс “Простор”

“Евро Ферт” АД - водеща компания в областта на търговията с минерални торове, ще вземе участие в XXV международно специализирано изложение “Селското стопанство и всичко за него”. То ще се проведе от 29 август до 2 септември в град Добрич.

Щандът на компанията може да откриете в закритата площ на Спортен комплекс “Простор”.

Акцент в представянето на изложението ще бъдат смесените NP и NPK торове, които предстои да се използват за подхранване на есенните култури, като пшеница и ечемик. Актуалният през всички сезони амониев нитрат също ще бъде сред продуктите, представени на изложението.

За пръв път в град Добрич “Евро Ферт” ще покаже и своя нов продукт - водоразтворим амониев нитрат, разработен специално от експертите на “Неохим” за капково напояване.

Вече 18 години “Евро Ферт” работи в подкрепа на българските производители. Приоритет на компанията е да осигури възможност в България да се развива модерно и качествено земеделие.

Повече информация за продуктите, които дружеството предлага на българския пазар, може да получите на самото изложение в град Добрич или на телефон 039165203.