Силен акцент в продуктовата листа на Ири Трейд е следпродажбеното обслужване

Двата нови модела в серията до 246 к.с. са създадени с немски характеристики: високо качество, прецизност и надеждност, с най-модерна технология по отношение на експлоатационните разходи и комфорта.

Серия 7 на DEUTZ FAHR

7-а сeрия представлява кулминацията на високо иновативна тенология при тракторите произведени в новите поточни линии в Лаунген, Германия. 7-а серия се предлага с новата кабина MaxiVision 2, с високо технологично ниво и комфорт, интуитивни системи за управление, с ново оформление на подлакътника, уникални системи за GPS навигация, усъвършенствани, с високо ефективен двигател и трансмисионна технология. Иновативният преден мост и спирачките осигуряват изключителен комфорт и безопасност през дългите работни дни. Хидравличната система и товароподемността на предния и заден навес правят този трактор идеалният партньор на хората, заети в земеделския бизнес. Задният навес е с електронно управление, радар и 4 скорости на ВОМ: 540/540Е/1000/1000Е.

Сърцето на машината е двигателят Deutz 6.1 Етап 4 (Tier 4 final) common rail, с 6 цилиндъра, 24 клапана, с двигател с турбо- интеркулер със SCR система и пасивен DPF филтър за обработка на изгорелите газове. Хидравличната система е със затворен център и помпа Load sensing с дебит 160 л/мин.

Тракторът е оборудван със заден навес с електронно управление, радар и 4 скорости на ВОМ: 540/540Е/1000/1000Е.

Разполага със спирачна система Powerbrake и електронна ръчна спирачка /ЕРВ/.

TTV безстепенната трансмисия е с 4 работни диапазона и контрол на скоростта от 0 до 60 км/ч. Машината развива максимална скорост 60 км/ч. За максималното удобство на оператора допринася мултифункционалният подлакътник с вграден joystick за контрол на основните функции на трактора.

И ако трябва да опишем само с няколко думи тракторите от серия 7 на DEUTZ FAHR, то няма как да пропуснем: от високотехнологични материали, максимална ергономичност и комфорт.

Важна подробност в бизнес стила на Ири Трейд е професионалното следпродажбено обслужване. Компанията разполага с продажбeно-сервизни центрове в Добрич, Русе, Ямбол, Враца, София, Плевен, Стара Загора, Силистра и Кюстендил. Във всички бази работят над 65 експерти, които преминават регулярни обучения във фирмите партниращи на Ири Трейд АД. Компанията има изградена система за експресни доставки на необходимите резервни части в рамките на едно денонощие.