Машините са с 2 години гаранция

Защото ... Работната дълбочина се регулира много точно и бързо, хидравлично чрез цилиндър с подредени по него дистанционни втулки, всяка от които е с дебелина 6 мм.

Защото ... Валякът винаги е фиксиран спрямо основната рама, като по този начин тежестта му се предава напред към дисковата секция и спомага за по-лесното проникване на самите дискове в почвата.

Защото ... Разполага с патентована система с два хидро-азотни акумулатора, чрез които операторът директно от кабината на трактора може да упражни по-голямо прогресивно налягане, за да намали ефекта на подскачане и пружиниране на машината по време на работа.

Защото ... Диаметърът на дисковете е 580 мм, а дебелината на диска е 5 мм.

Защото ... Дискът лагерува към рамото, посредством главина с капсулован в нея двуредови съчмен лагер. Това дава надежност по време на работа, като същевременно не се губи време в постоянно гресиране.

Защото ... е използвана уникалната система "Двойно рамо" за монтиране на дисковете по двойки върху една U-образна конзола. Тя се състои от широка монтажна планка и две извити рамена, които са ковани, а не пресовани, за още по-голяма здравина и устойчивост. Ширината на планката е с впечатляващите 380 мм, като по този начин се елеминира страничното изместване на дисковата единица при работа с висока скорост и върху тежки почви и браната не губи агресивност. U-образната конзола лагерува към гредата чрез четири гумени тампона с диаметър 40 мм.

Защото ... Имаме равномерна обработка на почвата по цялата работна ширина на машината, при всякакви полеви условия и работни скорости.

Защото ... Транспортните колела се повдигат и сгъват напред при преминаване от транспортна в работна позиция на браната. По този начин се премества центърът на тежестта на оста с гумите напред.

Това подобрява цялостния баланс на машината и дава по-ефективен натиск върху дисковете за безпроблемното им проникване в почвата, като същевременно допринася и за изключително плавна работа - без друсане и подскачане.

Защото ... при работни завои браната се движи само върху валяка, като по този начин получаваме голяма маневреност и елиминираме тракторните дири. Операторът не губи време в разгъване и в последствие сгъване на колесаря, при обръщане в края на полето.

ЗАЩОТО ... ПОЛУЧАВАТЕ 2-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ НА ТЕХНИКА ПЬОТИНГЕР!
ЗАЩОТО ... ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ, Пьотингер вижда в лицето на БУЛАГРО МАШИНИ АД надежден и стабилен партньор с единствени и официални права за дистрибуция на марката за Република България!