Карибите винаги са се смятали за идеалното място за почивка благодарение на белия пясък и прозрачната синя вода. Но собствениците на курорта на един от островите решава да го превърне в рая на земята, като предлага на своите гости да почиват заедно с чудесни палета.
Центърът за спасение на кучета на островите Търкс и Кайкос постепенно става една от най-посещаваните забележителности. Тайната е в това, че на всички почиващи предлагат да си поиграят с кученца, спасени от доброволци. Разбира се, че всяко кученце може да бъде осиновено.
Годишно центърът спасява около 500 бездомни кучето от островите. Животните, които от детска възраст прекарват време с дружелюбни хора, също стават добри и предани, което ги прави привлекателни за домашни любимци.
Собственичката на центъра Джейн Паркър-Роув си спомня, че преди 7 години, когато вървяла по плажа, бездомните кучета се страхували от хоата и всячески избягвали контакт с тях. Сега всеки, посетил центъра, може да си вземе кученце за разходка или пък да го заведе вкъщи.
Джейн разказва, че има дни, в които пред центъра има огромна опашка от желаещи да си поиграят с палетата.
Сътрудниците на центъра провеждат инструктаж с новите стопани и ги молят внимателно да следят животните, да не допускат прегряването им и да не теглят за повода.