Съчетават последните технически иновации с модерен дизайн

Машините на VALTRA са надеждни, иновативни и производителни трактори. Това се предопределя от климатичните и географски особености в сърцето на Скандинавия. Години на упорит труд по полета, ферми и гори, новаторски изследвания в полза на развитието в тракторостроенето са превърнали Valtra подходяща за всяка дейност. Стопаните, заложили на Valtra, са поставили машините си в тежки условия на работа - издържат и в дъжд, и слънце, и в екстремни температури на арктически студ у дома във Финландия, a и при всякакви условия по целия свят. Техният опит ги превръща в сигурен и надежден производител, приспособим към променящото се лице на дейностите във всичките им сфери - земеделие, животновъдство, горско стопанство, комунална дейност.

Тракторите VALTRA са резултат на непрекъсваем труд в посока на развитие и внедряване. Днес те са представени от напълно ново поколение модели трактори, в които последните технически иновации и новия модерен дизайн се съчетават едновременно. В допълнение със създаването на изчистената линия на силуета, работата по дизайна е фокусирана конкретно върху предназначението, ергономичността, сигурността, устойчивостта, здравината и продуктивността на машината.

В сърцето на тракторите Valtra лежи най-надеждната и ефективна технология за двигатели известна на пазара. За повече от шестдесет години всички трактори Valtra са задвижвани от двигатели AGCO Power (SISU двигател). AGCO Power е глобален лидер в разработването и производството на off-roud двигатели. Двигателите имат високо реноме и са известни със своята издръжливост, надеждност и с изключително голям въртящ момент.

Новите модели на VALTRA са резултат на седемгодишен труд на развитие и внедряване. Те също са и продукт от напълно ново поколение модели трактори, в които последните технически иновации и новия модерен дизайн се съчетават едновремнно. В допълнение със създаването на изчистената линия на силуета, работата по дизайна е фокусирана конкретно върху предназначението, ергономичността, сигурността, устойчивостта, здравината и продуктивността на машината.

Четвъртото поколение трактори на Valtra са успешно продавани още от момента на пускането им на пазара и спечелиха множество международни награди

С наградите, получени на световни изложения - "Машина на годината за 2015" за серия Т4; "Машина на годината за 2016" за серия N4 и "Трактор на годината за 2016" - златен медал за дизайн от Агритехника за новия N174V, Valtra реализира троен успех. Да не забравим и световния рекорд на Гинес, отбелязан във Финландия за най-бърз трактор в света - 130.165 км/ч.

През 2016 година Valtra спечели и престижната Red Dot Награда за дизайн 2016. Именно моделът на Valtra - трактор T234 спечели престижната награда за дизайн Red Dot в категорията "Продуктов дизайн".

Успешният триумф с дъжд от награди продължава и сега. През февруари 2017 г. новата А4 серия на VALTRA бе обявена за "Машина на годината 2017" в своята категория на световното изложение SIMA в Париж. Както и спечелената Red Dot 2017 награда за дизайн, присъдена на SmartTouch подлакътника за управление на VALTRA, презентиранo в Париж.

Сега брандът Valtra е още по-смел, по-модерен и по-близо до стопаните

Тази нова нагласа се отразява във всичко, което Valtra прави - от проектирането и производството до предоставяните услугите. Динамичен и модерен Valtra отговаря на изискванията и очакванията на клиентите с индивидуални, иновативни и надеждни решения.

С мощностен диапазон от 50 до 405 к.с. тракторите VALTRA са подходящи за всички сфери на приложение - полски, горски и за комунални дейности - с челен товарач или без, с обръщащ се пулт за управление или със стандатен такъв. Здрава и надеждна, лесна за употреба, удобна машина с най-модерен дизайн в света - готова да изпълни всички Ваши задачи.

Valtra е не просто добре изглеждащ трактор.

Toй е и добре работеща машина

Никое предизвикателство не е твърде голямо за Valtra, и никоя задача за изпълнение не е подценена. Всеки детайл е създаден с умисъл да бъде този трактор лесен за управление и изгоден за притежание. Без подценяване на детайлите.

Сервизните интервали на 4-то поколение трактори Valtra сега са на 600 моточаса - с това се пестят пари и позволява непрекъсване на дейността по време на активна сезонна работа. Плановите сервизни обслужвания могат да се извършват по-бързо, отколкото преди.

Ежедневната проверка от водача изисква само 5 проверки, които могат да бъдат направени много бързо.

Изборът и работата с тракторите VALTRA носи ползи, изразяващи се в комфорта и печалбата, която осигурява трайно тази инвестиция. Всяка година в света се произвеждат над 23 000 Valtra трактори, за да достигнат до клиенти в 73 държави. Защото добре се знае, че когато искате работата да бъде свършена - вземете Valtra, вашата работеща машина! Valtra e добре свършена работа. Valtra e сигурност. Затова предлага още едно предимство, което ще улесни вашия избор при покупка на нов трактор. Днес вече може да закупите VALTRA от Златекс и с до 4 г. пълна гаранция. Гаранция, покриваща целия трактор, а не само на двигателя и трансмисията