Фирма ЗЛАТЕКС организира “Ден на отворени врати” в базата си в Разград, където специалистите представиха иновациите на FENDT, VALTRA и MANITOU

Компания ЗЛАТЕКС не случайно е един от лидерите на пазара на земеделска техника у нас вече дълги години. Освен че е събрала в своето портфолио каймакът на световното агромашиностроене, нейните високопрофесионални специалисти са винаги близо до българските фермери. В духа на тази традиция компанията организира в началото на април "Ден на отворените врати" в базата си в Разград. Тук десетките посетители се запознаха с най-новото от предложенията на водещите производители FENDT, VALTRA, MANITOU.

А някои от тях дори се сдобиха с нова машина. Като например ППЗК "Света Марина", която стана собственик на втората машина от новата серия на MANITOU MLT 737 NewAg. В деня на отворените врати председателят Румен Колев получи ключовете за новата придобивка. ЗЛАТЕКС ООД поздравява ППЗК "Света Марина" за отличния избор и желание за напредък в земеделието!

А ето и новостите, представени пред земеделците:

FENDT - НОВОСТИ ПРИ ТРАКТОРИТЕ

Fendt 1000 Vario. Голям. Силен. Единствен по рода си. Шедьовър. Германски шедьовър, създаден с водещата технология на Fendt. Изпитайте истинската сила, пълната тяга, майсторското управление и интелигентната комбинация с новия Fendt 1000 Vario.

С 517 к.с. максимална мощност той запълва нов сегмент. Конструкцията му на високопроизводителен стандартен трактор съчетава всички предимства за използване на полето и по пътищата. Всички компоненти - от двигателя и трансмисията до вентилатора и хидравликата - са специално проектирани за устойчива производителност, съобразена с най-високите изисквания, при най-нисък разход.

Наред с голямата си сила, Fendt 1000 Vario впечатлява с отличната си маневреност и ниско собствено тегло с голям полезен товар.

Ново поколение трансмисии:

От Vario към VarioDrive - Fendt Vario означава безстепенно, динамично управление със сила на теглене при всяка скорост от 0,02 до 60 км/ч. Fendt VarioDrive - първата технология, задвижваща и двете оси, независимо една от друга. 250 000 Vario-трансмисии и успешната история продължават. Със създаването и производството на голямата мощна серия 1000 Vario безстепенното Vario-задвижване беше надградено за нуждите на земеделието през 21 век: Fendt VarioDrive се казва най-новата технология на задвижване. Тя, наред с всички останали предимства, се характеризира с едновременното задвижване на четирите колела.

Мощната теглителна сила, маневреността и ниската консумация на гориво поставя Fendt VarioDrive далеч пред останалите - и всичко това в стила на Fendt.

VALTRA - ВАШАТА РАБОТЕЩА МАШИНА

В сърцето на тракторите Valtra лежи най-надеждната и ефективна технология за двигатели, известна на пазара. За повече от шестдесет години всички трактори Valtra са задвижвани от двигатели AGCO Power (SISU двигател). AGCO Power е глобален лидер в разработването и производството на off-roud двигатели. Двигателите имат високо реноме и са известни със своята издръжливост, надеждност и с изключително голям въртящ момент.

Сега брандът Valtra е още по-смел, по-модерен и по-близо до стопаните. Тази нова нагласа се отразява във всичко, което Valtra прави - от проектирането и производството до предоставяните услуги. Динамични и модерни, тракторите Valtra отговарят на изискванията и очакванията на клиентите с индивидуални, иновативни и надеждни решения.

Valtra e добре свършена работа. Valtra e сигурност.Вече може да закупите VALTRA от Златекс и с до 4 години пълна гаранция. Гаранция, покриваща целия трактор, а не само двигателя и трансмисията.

MANITOU NewAg - ВАШЕТО ЛЪДЕЩЕ, НАШЕТО ВИЖДАНЕ

Новата серия телескопични товарачи NewAg на Manitou е насочена към земеделските производители и е проектирана, за да служи в ежедневието и да отговори най-добре на нуждите на клиента, в зависимост от различните приложения на работа.

Серията NewAg е фокусирана преди всичко върху удобството, добрите работни характеристики и рентабилността. С новите модели разходът на гориво е с 5% по-нисък, бързината и комфортът са на много високо ниво.

Всеки телескопичен товарач е проектиран с подходящ двигател, което осигурява най-добрата комбинация машина-двигател за максимална ефективност и най-нисък разход. Серия от патентовани иновации на Manitou се грижат за комфорта, сигурността и рентабилността на фермера:

Просторно предно стъкло за оптимална видимост.

Светлини: стандартни работни светлини, LED светлини.

Регулируемо огледало за задно виждане.

Стъпало за лесен достъп до кабината.

Дисплей Harmony, "DSB" бутони, шумоизолирана кабина и др.

Джойстик "Включи и Тръгни" (JSM), разположен върху удобен подлакътник.

Tier 4 Final.

Автоматична система за почистване на радиатора.

"Активно CRC" окачване на стрелата.

Easy Connect System (ECS).