* Рецептата е на Мария Захариева от Карлово

От няколко месеца започна да ме боли кръстът. Болките не бяха нетърпими, но постоянни и тъпи, усещах тежест. Мислех, че леглото в което спя, е причина. Смених матрака, направих го по-удобно, но проблемът си оставаше, споделя Мария Захариева от Карлово.

Отидох на преглед и ми откриха камъни в бъбреците. Изписаха ми лекарства, огромно количество. След приемането им стомахът ми силно се разстрои и ме заболя ужасно. Отново потърсих лекарска помощ. Докато чаках на опашката пред кабинета, ме заговори една възрастна жена, на която споделих проблема си. Тя ме посъветва да опитам със семена от моркови, била пробвала и оправила бъбреците си.

Тъй като нищо не губех, реших да опитам. Запарих две и половина лъжици семена от моркови в половин литър вода в един термос. Сместа престоя 12 часа, прецедих я и пиех по малка чашка три пъти на ден. Рецептата изпълнявах в продължение на шест месеца. Отидох на изследване и... Оказа се, че вече нямам камъни. Болките в кръста отдавна бяха отшумяли. Сега продължавам да приемам отварата, но за профилактика - в месеца пия по три дни.