Продукти: 2 свински крачета; 1 пуешко бутче; 1 морков; 1/2 глава лук; 2 корена от магданоз; чесън, сол и смлян черен пипер на вкус.
Свинските крачета се измиват добре и им се маха кожата (може предварително да се накиснат за една нощ). Месото (и двата вида) се прехвърля в дълбока тенджера и се долива вода - около 3 пръста над нивото на месото. Оставя се да кипне, отстранява се пяната и се оставя да къкри под открехнат капак 6-8 часа.

В средата на готвенето добавете сол на вкус, моркови и лук. В края на готвенето, месото се отделя от костите и се разпределя в кексова форма. Залива се с прецедения бульон. Добавят се черен пипер и смачкан чесън.

Поставя се в хладилника, за да изстине и да се стегне.