Тази вкусна закуска можете да приготвите с пълнеж, който най-много харесвате. Най-важното е да обичате да готвите и да експериментирате смело.

Продукти: 80 г колбас, 50 г майонеза, 50 г лук, 30 г горчица, 80 г шунка, 50 г кетчуп, 80 г китайско зеле, 80 г пушено свинско филе, 2 домата, 1 хляб (кръгла питка), 80 г твърд кашкавал.

Приготвяне: Отрежете горната част на хляба, като оформите капаче. С лъжица внимателно издълбайте вътрешността на питката. На дъното поставете нарязания на ситно салам. Полейте със майонеза или сметана. Нарежете лука на кръгчета и го разпределете върху колбаса. Следват хлебните трохи, които преди това извадихме. Полива се с горчица. За любителите на пикантния вкус може да добавите малко люта чушка. Добавете шунката и всичко полейте с кетчуп. покрийте с листа от китайско зеле. Разпределете нарязаните домати и кашкавала. Свинското е най-накрая. Полейте всичко с любимия си сос.

Хлебната купичка се покрива с предварително изрязаното капаче. Завийте сандвича в станиол и поставете в предварително загрята до 150 градуса фурна за 30 минути.

Добър апетит!