По време на SIMA в Париж от 22 до 26 февруари, DEUTZ-FAHR ще представи лимитирана серия трактори, специално създадена за фермерите, които ще посетят изложението .

Произведен за възможно най-тежките работи в земеделието Warrior 7250 TTV се отличава с ненадминати стандарти по отношение на технологиите, дизайна и качеството, които са вложени в него.

Тракторите, боядисани в блестящо черно, не може да останат незабелязани от никого. А покритието от неръждаема стомана на изпускателната уредба добавя мощно излъчване на машините. От пръв поглед е ясно - тракторите WARRIOR на DEUTZ-FAHR са войните на полето.

Пакетът от светлини на WARRIOR разполага с ксенонов фар /XENON/ и работни светлини LED на най-новото поколение от Hella с до 2470 лумена /Lumen/. Кабината на 7250 TTV WARRIOR е снабдена с премиум полукожена седалка, подът на WARRIOR също е в черно, а зоната за прикачване разполага по избор с хидравлична горна връзка.

Има и място за седем устройства за контрол на електричеството, PowerBeyond връзки и сигнален контакт за ISOBUS.

7250 TTV WARRIOR предлага повече надеждност, откогато и да било

За първи път DEUTZ-FAHR предоставя тригодишна гаранция. Това далеч надхвърля стандартния срок на гаранция в индустрията, както и всички законови изисквания.

7250 TTV WARRIOR имат в сърцето си двигател DEUTZ, който осигурява мощност до 263 к.с. (194 кВт). Безстепенната променлива трансмисия TTV гарантира плавен контрол на шофирането и управлението и оптимален разход на гориво. Точно това, което е необходимо за всеки фермер, който иска да е в крак с най-съвременните постижения на земеделската техника.

Изключителните трактори на Deutz-Fahr в България ще намерите само при официалния им вносител - реномираната фирма Ири Трейд.