Драги читатели,

Приканваме ви да направите правилния избор - годишен абонамент за вестниците "Български фермер" и "Хоби фермер". Така винаги ще сте сигурни, че вестникът, който вие предпочитате, ще бъде доставен в дома ви. Ще можете да следите съветите ни и препоръките на консултантите ни за сезонните дейности и навременните агротехнически мерки.

И не на последно място, ще участвате и в томбола за годишен абонамент. Очакват ви полезни награди! Ако се абонирате, ще се включите и в новите ни интересни конкурси с приятни изненади за вас.

Целогодишният абонамент за 2017 г. е гаранция, че няма да изпуснете нито един брой от любимия вестник. Освен това така имате възможност да следите публикациите и да не пропускате актуалната информация, която може да приложите на практика.

Абонаментът ще "сверява часовника ви" за световните новости в земеделието и животновъдството, ще получавате много друга полезна информация.
Изпращайте на адреса на редакцията талона за направен годишен абонамент, за да участвате в томболата и в новите ни конкурси.

НА СНИМКАТА: Носителят на приза "Агробизнесмен на България" за 2016 г. Недко Недков - редовен абонат и читател на в. "Български фермер"