Ваня Велинска

По време на Шестия национален семинар на Националната асоциация на зърнопроизводителите, фермерите ще отбележат и 10-годишнината от учредяването на асоциацията.

Събитието ще протече под мотото "10 години НАЗ" и ще се състои на 1-2 декември 2016 г. в Гранд Хотел Пловдив в град Пловдив.

Тази година сме решили да акцентираме върху новите технологии в земеделието. Темата на форума ще е "Земеделие за бъдещето", каза Светослав Русалов.

Идеята е да се фокусираме върху бъдещите иновации, които ще са полезни за нашите членове. Така земеделските производители не само ще чуят новостите в областта на науката и практиката, но и ще имат възможност да ги прилагат в стопанствата си, за да постигнат по-високи производствени резултати.

На форума ще бъдат представени най-новите научни постижения, технологии и решения в областта на зърнените стопанства. Специално участие се очаква от страна на чуждестранни гост-лектори. В програмата ще се включат и дискусии по актуални за бранша теми.

Извън конферентната зала - в рамките на изложбената площ - делегатите ще имат възможност за директен контакт с търговски компании.