Официалният представител на CLAAS и AMAZONE фирма РАПИД КБ откри нова база в Северозападна България.

Фирма РАПИД КБ ООД е основана през 1990 г. Вече над 26 години фирмата е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като CLAAS, AMAZONE, FARWICK, STRAUTMANN, WALTERSCHEID и др.

РАПИД КБ с базите си в София, Русе, Добрич, Стара Загора и своите дистрибутори в цялата страна, предлага широк диапазон от следпродажбени услуги за клиентите, включващ официален квалифициран сервиз на предлаганите машини, постоянната богата наличност от оригинални резервни части. Сервизните техници на фирмата редовно преминават на обучения във фирмите-доставчици за нуждите на поддръжката на внасяните машини и съоръжения.

Освен редовно участие в панаири и изложения в страната, РАПИД КБ провежда многобройни семинари в сътрудничество с висши учебни заведения и институти в областта на селското стопанство. Фирмата постоянно информира своите многобройни клиенти за новостите в техниката и технологиите чрез организиране на демонстрации у нас и посещения на заводите на CLAAS и AMAZONE в чужбина.

На 27 октомври 2016 година фирма РАПИД КБ откри най-новата си сервизно-търговска база в гр. Монтана. На събитието присъстваха областният управител на Монтана г-н Ивайло Петров, кметът на град Монтана - г-н Златко Живков, партньорите на РАПИД КБ от CLAAS и AMAZONE, както разбира се и много земеделци - клиенти на фирмата от региона.

Пламен Богоев - управител на фирма РАПИД КБ, поздрави присъстващите - клиенти, партньори и своя екип, с думите:

„Отдавна имахме желание да сме по-близо до вас, земеделците от Северозападна България и се радваме, че вече на 100% може да откликнем на вашите нужди с тази прекрасна собствена база – факт, който показва колко е важен този регион за нас.“
Димитър Станев - ръководител на базата на фирма РАПИД КБ в Монтана, с гордост изтъкна качествата на машините от двата немски бранда, обобщавайки, че едва ли има фермер, работил с CLAAS и AMAZONE, който да не им е останал верен. Г-н Станев гарантира на фермерите всеотдайност, компетентност и бърза реакция в лицето на екипа на базата в Монтана.

Да изразят своето уважение към българските фермери и своя партньор - фирма РАПИД КБ, на събитието присъстваха и високопоставени представители на CLAAS и AMAZONE, които удостоиха РАПИД КБ с почетни отличия в знак на отличната ползотворна работа помежду им през всички тези години.

След официалната част гостите се насладиха на уникалните изпълнения на Деси Добрева и трупата на Нешка Робева, които потопиха гостите в магията на музиката и танца. Музикантите от духовия оркестър Виво Монтана запалиха публиката със своите виртуозни изпълнения.

Кулминацията на вечерта след изискания коктейл беше уникално светлинно шоу с машините на CLAAS и AMAZONE, което завърши с грандиозна заря.