Холандските масла се продават в над 30 страни по света

Холандските смазочни продукти Rymax са подходящи за всички машини в селското стопанство, съобщиха от Геотрейдинг АД – официалният представил на марката в България. Маслата Rymax са се доказали в над 30 страни по света. Благодарение на тези смазочни продукти селскостопанските машини имат максимална производителност.

Каталогът от синтетични продукти за аграрния сектор включва следните видове масла - за двигатели, трансмисионни, хидравлични, за верижни триони, за млекодайни машини, за зъбни предавки, биоразградими и греси.

Най-приложимата селекция от серията са маслата за трактори. Разработени са три основни категории – минерални, полусинтетични и напълно синтетични.

STYX STOU е минерално масло за трактори с изключително високи детергентно-дисперсионни свойства, осигуряващо отлична устойчивост. Подходящо е за двигатели, трансмисии, хидравлични системи и мокри спирачки.

STYX UTTO е минерално многофункционално хидравлично и трансмисионно масло за трактори. Съдържа специални добавки за екстремно налягане и предотвратяване на прекомерното износване на металните повърхности.

Полусинтетичното масло STYX STOU SS осигурява топлинна устойчивост и стабилност към оксидация. Характеризира се с много добра дисперсионност и детергентност, и с отлични свойства при студен старт.

STYX UTTO FS е единственото напълно синтетично в гамата масла за трактори. Този продукт осигурява висок и стабилен коефициент на вискозитет, много ниска точка на втвърдяване, оптимални фрикционни качества и стабилност срещу оксидация.

Най-подходящите продукти Rymax, за нуждите на вашето стопанство, ще намерите в сервизните центрове ProAuto by Geotrading в София на ул. „Самоковско шосе” 101 и в Етрополе на бул.- „Руски“ 196. Опитните специалисти ще отговорят на индивидуалните потребности за смазочни материали на всеки клиент.