Собственикът на 18-годишния Уолнът покани всеки, които желаe да сподели специалната последна разходка на кучето, преди то да бъде приспано заради влошено здраве, съобщи "Мирър".

"За съжаление, Уолнът ще бъде евтаназиран, като това ще бъде последната му разходка на любимото му място. Бих се радвал, ако любителите на кучета, собственици и приятели се присъединят към нас за тази специална разходка. Той имаше невероятен живот и е готов за последния си сън. Надявам се да ви видим", Марк Уудс публикува поканата във фейсбук, а мястото на последната разходка е любимото място на Уолнът- Порт Бийч в Нюкей.

Освен от собственика си, Уолнът бе придружен и от стотици собственици на кучета, които направиха последната му разходка запомняща се.

След като животното бе приспано, Марк сподели последните мигове на кучето си, "Той си отиде много бързо и в ръцете ми. Другите ми 3 кученца също бяха до него. Пиша това, защото го дължа на всеки, който подкрепи мен и най-вече Уолнът. Благодаря на стотиците хора, които присъстваха на разходката тази сутрин и на всички онези, които са разхождали любимците си по същото време из света в чест на Уолнът".

Превод и редакция: Иванина Цонева

  Снимка: facebook

Снимка: facebook