Продукти: 500 г филе от риба; 200г гъби; 1 средно голяма глава лук; 1 варено яйце; 1 домат; 6 картофа; майонеза; кашкавал

Начин на приготвяне: Рибата се нарязва на парчета. Подправете със сол и поръсете с лимонов сок. Изчакайте 10 минути и запържете в тиган. Отделно се запържват гъбите и лука. Подправете със сол и черен пипер. Картофите се варят без да се белят в подсолена вода. Доматите се бланшират във вряща вода, обелват се и се нарязват на филийки. Яйцата се сваряват и се нарязват на 8 парчета. Кашкавалът се настъргва на ренде.

Кръгла форма на печене леко се намазва с масло и продуктите се нареждат в следната последователност: половината от гъбите и лука се поставят в центъра на формата. Следват парчетата риба, леко поръсени с черен пипер. Отстрани на гъбите подредете кръгчетата картофи, а върху рибата - доматените филийки и яйцата, които също се редуват. Останалата част от гъбите изсипете върху картофите, а в центъра поставете доматите и яйцата. Полива се с майонеза и се поръсва с кашкавал.