Агросъбитието на сезона събира фермери от цялата страна в края на месеца. ИНТЕРАГРИ България подготвя мащабно МЕГА ДЕМО в района на Централна България. Събитието ще се състои на 29 юни и ще представи пред земеделските производители от цялата страна най-доброто от света на тракторите и комбайните NEW HOLLAND, лидерите в почвообработката Gregoire-Besson и безпогрешните пролетни сеялки KINZE.

За място на събитието е подбран специален терен до с. Плодовитово (Чирпан) с удобна комуникация, близо до автомагистрала Тракия. Организаторите от ИНТЕРАГРИ България са помислили и за облекчаване на натоварения график на земеделските производители. С оглед оптимизиране на тяхното време всички мероприятия в рамките на МЕГА ДЕМО ще се провеждат циклично през целия ден, с начало на всеки кръгъл час. Това означава, че всеки фермер може да се включи в събитието по всяко време от 10:00 до 18:00 часа и да се възползва максимално от предвидената програма

Мегадемонстрацията на ИНТЕРАГРИ България ще включва два основни компонента - специализирани презентации и тест драйв. Двадесетминутните презентации са разделени в три насоки- трактори, комбайни и прикачна техника, според идивидуалния интерес и нужди на различните земеделци. Ръководители на презентциите са компетентните специалисти на ИНТЕРАГРИ България, които са преминали специализирани обучения и са сертифицирани от производителите на представяната техника. Те ще ги запознаят с последните новости и иновационни технологии от света на земеделските машини и ще отговорят на всички въпроси на участниците в МЕГА ДЕМО.

След всяко техническо представяне, желаещите ще могат да се включат и в тест драйв на специално обособените демополета. За комфорта на всички ще има подсигурени храна и напитки през целия ден.

А за да са гарантирани положителните емоции, организаторите са подготвили и много подаръци, в това число тениски и ваучери за гориво.

Демо на гигантите и световния рекордьор

В рамките на мегадемонстрацията на ИНТЕРАГРИ ще видите машини от световните гиганти, признати за своята производителност, качество и надеждност - NEW HOLLAND, KINZE и Gregoire-Besson.

Предпочитаната от мнозинството европейски фермери самоходна земеделска техника на NEW HOLLAND ще бъде представена от основните серии трактори в мощностния диапазон от 100 до 400 к.с.: компактните и функционални Т5, бюджетният им вариант TD5, многофункционалните T6, изцяло новите Т7, инженерната революция Т7 Heavy Duty и мощните бойци тежка категория- T8.

Гвоздеят на програмата е първата деможътва в България на световния рекордьор CR 10.90. Ненадминат капацитет, мощност и производителностще бъдат демонстрирани в реални условия, пред очите на присъстващите земеделци. Ако не сте наблюдавали жътва от луксозната кабина на Гинес рекордьор - сега е моментът.

Мегаотстъпки за мегасъбитието на годината

Втората голяма изненада от екипа на ИНТЕРАГРИ България са специалните цени в деня на събитието.

Организаторите поясниха, че всички самоходни машини, които предстои да бъдат представени на МЕГА ДЕМО са нови и за първи път влизат в експлоатация.

Специално за събитието те ще посрещат посетителите с нови промоционални цени с мегаотстъпка, валидна единствено на 29-и юни. Тази новина бързо привлече интереса на не малко фермери, а по-далновидните вече плануват да си тръгнат от демонстрацията с нова машина на цена под стандартната за демотехника.

Бройките са ограничени до наличните на демонстрацията.

В случай на изключително неблагоприятни климатични условия, организаторите от ИНТЕРАГРИ България са предвидили и резервна дата - 5 юли 2016 г.

Повече информация за продуктовата гама на NEW HOLLAND, KINZE и Gregoire-Besson може да получите от официалния вносител ИНТЕРАГРИ България.