ВАРЕКС предлага на българските фермери пълната гама продукти с тази световноизвестна марка, в това число и над двадесет и един модела зърнокомбайни.

Най-малките комбайни от серията ACTIVA се предлагат с двигатели AGCO Power и мощност от 176 к.с. до 218 к.с. с двукомпонентна вършачна система, пет сламотръса и капацитет на бункера до 6500 л. Тези комбайни са най-подходящи за малките земеделски производители, които обработват малки площи.

Комбайните от средния клас на Massey Ferguson обхващат голям диапазон от мощности, капацитети и производителност. Машините от серията ACTIVA S са най-модерно оборудваните комбайни на пазара в класа си.

Кабината е PROLINE с високо качество на изработка с климатик, ергономичен мултифункционален джойстик за управление, сензорен и нформационен терминал за контрол и настройки. Оборудвани с двигател от последно поколение Tier IV Final с мощности от 245 к.с. до 306 к.с., капацитет на бункера от 8600 л. и ненадмината производителност.

Представителите от високия клас серия BETA, са с кабина SKYLINE, която е много просторна и осигурява на оператора отлична видимост, както върху хедера, така и върху всички параметри на работа на машината.

Комбайните от този клас са с трикомпонентна вършачна система, с електрическо управление на всички параметри на работа на машината от кабината.

Стандартно се оборудват с хедери тип Power Flow, които са с активно подаване на масата по цялата широчина на наклонената камера, което способства за постигане на най-доброто овършаване на материала в сравнение с конкурентните марки на пазара.

Комбайните са с 6 сламотръса с двигател AGCO Power от последно поколение TIER IV Final с мощност от 306 к.с до 360 к.с. и капацитет на бункера от 9000л. Максимална сепарираща площ от 9,06м2.

Представителите на най-високия клас на Massey Ferguson са комбайните CENTORA и DELTA. Първият е 8-сламотръсна машина с три компонентна вършачна система с капацитет на бункера 10 500 л. и площ на сепариране 10,4 кв. м. Предлага се в две мощности - 380 к.с или 404 к.с.

Вторият е хибридният комбайн MF9380, който е с двойнороторна технологи, като очистването става по цялата дължина на роторите, които са с диаметър от 475 мм и дължина от 4,2 м.

Уникалната система за обдухване Venturi на ситата осигурява 100% достъп на въздух и много висока степен на очистване, водеща до минимизиране на загубите.

Комбайнът стандартно работи с най-големия хедер на пазара Power Flow 10, 70 м., който е с активно подаване на масата и осигурява високата работна скорост. Бункерът от 12 500 л се разтоварва и в работен режим за по-малко от 100 секунди.

Най-високо оборудваната кабина на пазара SKYLINE с множество контролни прибори, сензитивен дисплей за работа, автоматично водене с точност до 20 см. и много други екстри са стандартно заложени в този модел.

Не пропускайте да се възползвате

ВАРЕКС в момента е в промоционална кампания за сезон 2016 г. за налични на склад зърнокомбайни. Фирмата предлага изгодни цени и отлични финансови предложения за закупуването на комбайни на лизинг с 10% самоучастие на клиента, годишна лихва 1,99% за срок до 5 години и до 6 месеца гратисен период. В качеството си на единствен официален дистрибутор на Massey Ferguson за България, ВАРЕКС осигурява на своите клиенти качествено и навременно гаранционно и извън гаранционно сервизно обслужване и богата наличност на резервни части за жътвената кампания.

Всеки клиент, закупил комбайни от ВАРЕКС може да разчита на безпроблемна жътва, защото екипът на компанията се грижи за спокойствието на своите клиенти!