Новото поколение на бозайника сляпо куче започва да се разселва в градината точно сега - в началото на месец май.

Да знаете, че през пролетта и в началото на лятото неприятелят освен с корени, може да се храни и със стъблата и листата на растения.

Едни стопани се хвалят с някои видове капани, като челюстните например, други продължават да твърдят, че имат голям ефект от таблети като делиций, предлагани в селскостопанските аптеки.

Но виладжийте могат да ползват и друго ако не са на селските си къщи постоянно и няма кой да се занимава с примамки и залагане на капани и поставяне на вещества от различен характер.

Фирми предлагат достъпни цени за обработки с пръскане и борба със сляпо куче, както и с къртици, които се определят от вида обработка, избрания от клиента метод, големината на популацията, третирания терен, условията на средата.

Експертите им преценяват на място броя на необходимите третирания, наблюдавайки мястото и спада на пораженията след първа обработка.

Те твърдят, че след контакт и желание за услугата по унищожаване на сляпо куче, се прави предварително уточнение за място и време на третиране.

Специалистите им извършват услуги в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Много собственици на вили с надупчена ливада и откраднат коренов зеленчук ни се обаждат, че са готови и да си платят, само и само да се отърват от това чудо в двора. Тогава би трябвало да опитат да пробват и тази услуга - само ги подсещаме.