Компания МЕГАТРОН, официален вносител на концерна John Deere за България организира за своите бъдещи и настоящи клиенти три дни на отворените врати, част от европейското роуд-шоу на трактори John Deere, включващо тест-драйв на най-новите модели 6195M, 7230R и 8370R, които се проведоха в Стара Загора, Плевен и Добрич. За тестовете машините бяха оборудвани с ремарке или прикачен инвентар.
"Идеята на тест-драйва е фермерите лично да пробват машините, да усетят тракторите в работа с прикачен инвентар и при транспорт, да почувстват уникалните трансмисии на тези машини. Демонстрациите в България са част от Европейското турне на трактори John Deere", - обясни Филип Цветков, търговски директор на фирма Мегатрон.
Андрей Василев, продуктов мениджър "Трактори" в Мегатрон, разказа повече за машините, които бяха представени на фермерите:
- Това което представяме по време на това роуд-шоу са трактори от серии 6М, 7R и 8R. Тракторите от серии 7R и 8R са с подобрени трансмисии, а моделът 6195М е съвсем нов. Той е най-мощният от серия 6М - 195 к.с.

ВИЖ ВИДЕО