Ще получите най-компетентната консултация за:

1. Торене на зимни и пролетни култури

2. Пролетни грижи за посевите

и сеитба на пролетници

3. Междинните култури - защо са важни

Уважаеми читатели,

И тази година в. “Български фермер” ви очаква на щанда си - в палата 6 до централния вход, на Международната селскостопанска изложба АГРА 2016 в Пловдив от 24-и до 28-и февруари.

Специално за земеделските производители вестникът организира

на 25-и февруари от 11 до 12 часа и от 14 до 15 часа

консултации от Евелина Маринова, собственик на фирма “Лидер Консултинг” ЕООД - един от най-компетентните консултанти по обявените теми.

Евелина Маринова е иноватор и специалист с богат практически агрономически и мениджърски опит. Родена е в Плевен. Завършва Висшия селскостопански институт (сега Аграрен университет) в Пловдив, специалност “Полевъдство”. Специализира зърнопроизводство, преминава редица обучения в страната и чужбина, поддържа връзки с европейски агрономически консултантски фирми и селекционни центрове.

Трудовият ѝ стаж преминава през аграрикономист, агроном, после 10 години е избирана за председател на земеделска кооперация с. Згалево, обл. Плевен. Неин е един от първите проекти по САПАРД в България. Била е Земеделец на годината за 2003 г. в обл. Плевен. От 2007 г. е представител и после управител на българския клон на немска компания за семена. В този период се изгражда като един от най-добрите специалисти по отглеждането на рапица в България, а работохолизмът и мениджърските ѝ умения превръщат една марка в лидер на българския пазар.

През 2014 г. започва работа като консултант с фирма “Лидер Консултинг” ЕООД . През 2015 г. “Лидер Консултинг” сключва договор с фирма “Заатбау Линц” - най-известната австрийска семенарска къща, за изпитване, промотиране и внедряване на тяхното богато портфолио от висококачествени семена на българския пазар.

“За да бъде земеделието успешно, трябват добри семена, добри технологии и най-вече добри специалисти, които чувстват земята и се вслушват в природата”, съветва Евелина Маринова.

Сигурни сме, че тя ще даде най-полезните съвети и на земеделските стопани, които потърсят консултациите на щанда на в. “Български фермер”.

Очакваме ви в 6-а палата !

На 25 февруари питайте консултанта Евелина Маринова, доволни ще останете.

P.S. Желаещите да направят консултация с г-жа Евелина Маринова да се обадят на телефона на редакцията за предварително записване.

Телефон 02/942 22 40 - Маргрет Даскалова.