Сега е моментът да се мисли за обновяване на машинния парк с надеждна земеделска техника на световно ниво, съветвата специалистите в бранша. Преди броени дни официалният вносител на NEW HOLLAND у нас, ИНТЕРАГРИ България обяви старта на нова, уникална по рода си кампания, под дръзкия надслов "Първо жънеш, после плащаш".

Инициативата е част от дългосрочната политика на компанията за насърчаване на българския агробизнес, разработена съвместно с NEW HOLLAND. Тя дава реалната възможност на всеки земеделски производител да избере или заяви своя комбайн сега срещу минимален аванс от 15% и да "забрави" за първата вноска чак до септември 2016 г. Освен това, като част от преференциалните условия, фермерът не заплаща никакви допълнителни такси и застраховки.

Големият плюс на кампанията, както показва и самото название е, че на практика може да се използва новия комбайн и да се реализира продукцията преди първата вноска. Машините започват да работят за фермера и да пестят пари още преди да бъдат платени. Освен преференциалните цени и безплатните бонуси, обновяването на машинния парк с комбайн на NEW HOLLAND води до повишаване на производителността, средно с 15-20% и намаляване на експлоатационните и горивни разходи с до 10%. В програмата са включени всички серии и модели комбайни на NEW HOLLAND - изключително практичните за малки стопанства и накъсани терени TC, най-високопроизводителните сламотръсни комбайни CX и неповторимото семейство на световни рекордьори роторните CR.

За земеделските производители обработващи от 2 до 5-6 хил. дка е подходящ комбайн от серията NEW HOLLAND TC. Той е малък и опростен, но предлага комфорт и висока производителност. Като опция се предлага допълнителен сепаратор, повишаващ производителността с до 20%. Системите Smart Sieve и Opti-Fan гарантират равномерно движение на ожънатата маса, дори и при наклон.

NEW HOLLAND CX 6000 са предназначени за фермери, обработващи малко по-големи стопанства. Машините извършват трикаскадно очистване, което повишава производителността с до 15- 20%. Системите Opti-Thresh и Multi-Thresh регулират контрата и запазват отлично качеството на сламата.

В не малко случаи обаче притежателите на средни по обем стопанства предпочитат NEW HOLLAND CX 7000/8000. И това не е случайно. Става дума за най-високопроизводителните сламотръсни комбайни. NEW HOLLAND CX 7000/8000 са съответно пет или шест-сламотръсни машини, в мощностния диапазон от 333 до 490 к.с., които извършват четирибарабанно овършаване. Зад невероятната им ефективност на полето стоят системите Selfleveling, Opti-Speed и Opti-Fan. Те допълнително разширяват възможностите и капацитета на машините, като повишават тяхната адаптивност и производителност.

Най-големите земеделски производители разчитат на най-големите и добри машини. За стопанства над 10 хил. декара оптималният избор е роторния NEW HOLLAND CR. Те са ненадминати, като ефективност и чистота на жътвата

Не случайно и световният рекорд се държи от такава машина - CR 10.90. Неповторимата серия е оборудванa с FTP дизелов двигател, обявен за Двигател на годината за 2014, постигащ икономии с 10%. Уникалната двуроторна технология Twin Rotor е патентована разработка, която се вгражда единствено в комбайните шампиони на NEW HOLLAND. Овършаването по цялата дължина на новите Twin Pitch ротори, в комбинация с DFR захранващия ролер покачват производителността с 15-20%. Докато същевременно независимият DLG тест показва, че роторната технология постига до 119% по-малко начупване на зърното. Ключът към успеха е постигането на по-висока производителност с по-малко използвана мощност, при по-ниски разходи. За всичко това може да се разчита на комбайните NEW HOLLAND.

Като единствен официален дистрибутор, ИНТЕРАГРИ България предлага не само най-добрите цени, но и всички предимства, които произтичат от директната работа с NEW HOLLAND. Агропроизводителите получават пълна заводска гаранция, обслужване в широка мрежа сервизни центрове от сертифицирани специалисти и мобилни екипи. Осигурява се също и експресна доставка на резервни части, на достъпни цени, без оскъпяване за транспорт.