Ваня Георгиева

Арсенал е средноранен конвенционален хибрид. Има вграден ген за устойчивост на разпукване на шушулките, както и генетическа устойчивост на фома.

Хибридът се отличава с бърз първоначален старт и дружно поникване, много добра зимоустойчивост, ранно и бързо подновяване на вегетацията през пролетта. Има рано изтеглен и по продължителен цъфтеж, което спомага за доброто опрашване и осигурява висок и стабилен добив дори при ранни засушавания. Прави голям брой разклонения започващи от долните етажи и се характеризира със средно висока маса на 1000 семена. Много пластичен хибрид,подходящ за отглеждане при различни почвено климатични условия. Само за миналата година Арсенал е утроил продажбите си в Европа.

Андерсон е средноранен конвенционален хибрид. С вграден ген за устойчивост на разпукване на шушулките, a също така и притежаващ двойна защита от фома с вграден допълнителен ген - RLM7

Хибридът има бърз растеж и развитие до зимата. Eталон по зимоустойчивост в много страни в Европа. Притежава добра толерантност на засушаване и полягане.

Андерсон е нов хибрид, които притежава много предимства. Сред тях са стабилно представяне при разнообразни условия на отглеждане, едри зърна с високо бсолютно тегло и др.

Аризона е средноранен конвенционален хибрид. Средно високи растения, притежаващи много добра устойчивост на полягане.

Хибридът има генетическа устойчивост срещу разпукване на шушулките. Растенията се разклоняват много добре в долните етажи. Те се пластични и добре се адаптират за отглеждане в цялата страна.

Хибридът се характеризира с отлична продуктивност, което е предпоставка да е лидер на полето. Аризона прави голям брой зърна на единица площ

Астроном е нов конвенционален хибрид. Подходящ за фермери,които искат да получават високи добиви,но са готови да вложат по-високи торови норми. Има генетическа устойчивост на фома и отлична нерапукливост на шушулките.

Хибридът формира голям брой зърна от единица площ, което гарантира получаване на отлични добиви. Маслото на семената е с високо съдържание на Омега 3 мастни киселини.

Астроном е хибрид с отличен потенциал за добив при интензивни условия.

Артога е средноранен конвенционален хибрид. Отличава се с бърз старт през есента, но без склонност растенията да прерастват. Има отлична толерантност на разпукване на шушулките, еталон е по този показател. Притежава много добра толерантност на фома, без да притежава ген за устойчивост.

Артога е хибрид с отличен потенциал за добив и стабилност в представянето. Добрите му характеристики го правят един от най-предпочитаните хибриди.